Ryhdy kirjailijaksi

Haluatko Metsäkustannuksen kirjailijaksi?

Karttakeskus ja Metsäkustannus julkaisevat metsäalan tietokirjoja sekä luontoon, ulkoiluun ja retkeilyyn liittyviä kirjoja ja karttoja.

Kustannamme Metsäkustannus-nimellä metsänomistajien, metsäalan opiskelijoiden ja ammattilaisten monipuoliseen tiedontarpeeseen kirjoja esimerkiksi metsänhoidosta ja metsäluonnosta. Käytännön ohjeita ja oppaita julkaisemme eri työvaiheisiin ja esimerkiksi verotukseen. Tuotepäällikkö Juha Ruuska (juha.ruuska (at) karttakeskus.fi) vastaa metsäalan kirjoistamme.

Metsäkustannus ei julkaise romaaneja, novelleja, runoja, lastenkirjoja tai henkilömuistelmia.

Tarjoamme myös julkaisupalveluja mm. järjestöille ja yrityksille, jotka haluavat toteuttaa täysin omannäköisensä kirjan tai kartan omien tarpeidensa mukaan. Niiden tiedusteluihin ja tarjouspyyntöihin vastaa palvelualueen johtaja Janne Kostamo, janne.kostamo (at) karttakeskus.fi.

Jos sinulla on käsikirjoitus tai kirjaidea, jota haluat tarjota Karttakeskukselle tai Metsäkustannukselle, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksestasi. Liitä mukaan joko valmis käsikirjoitus tai kirjaidean sisältösuunnitelma, näytetekstiä sekä näyte mahdollisesta kuvituksesta. Mukaan kannattaa liittää lyhyt kuvaus tai luonnehdinta hankkeesta.

Aineistoa voi lähettää sähköpostitse janne.kostamo (at) karttakeskus.fi tai juha.ruuska (at) karttakeskus.fi tai kirjeenä.
Emme voi taata palautetta kaikille käsikirjoituksille, mutta pyrimme vastaamaan kahden kuukauden kuluessa. Älä lähetä originaalikuvia tai -piirroksia. Huomaathan, ettemme palauta kirjahankkeiden aineistoa ilman eri sopimusta.