Loma-asunto

Myytävänä kahden tilan muodostama metsäinen kokonaisuus Sulkavalla Saajuu-järven rannalla Hakniemessä. Yhteispinta-ala on 11,3 ha. Omaa länsirantaista rantaviivaa on peräti noin 700 m. Kurkilahti-tilalla on rakennetun rantarakennuspaikan lisäksi yksi rakentamaton A/1 rakennuspaikka käytettävänä luonnonkauniilla rinnetontilla. Jeroksenrinne-tila on puhdas rantaan rajoittuva metsätila.
Vapaa-ajanrakennus on v. 1996 rakennettu pyöröhirsinen rakennus, jossa on uudempi kelohirsinen laajennusosa. Rakennuksessa on sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu ja takka. Sijainti on mitä mainioin Kurkilahden pohjukassa omassa rauhassaan.
Saajuu-järvellä on mainiot veneily-ja kalastusmahdollisuudet ja omasta metsästä saa kotitarvepuut ja hieman hakkuutulojakin. Puuston kokonaismäärä on arviolta noin 700 m3, joka on pääosin kuitupuuta.

Ajo-ohjeet

Sulkavalta etelään Hakovirran suuntaan. Hakovirran sillan jälkeen oikealle Keriniementielle, jota noin 7,3 km Hakniementien risteykseen, josta käänny vasemmalle jatkaen 2,3 km Kurkilahden metsätien risteykseen, josta noin 250 m eteenpäin ja vasemmalle rantaan johtavaa tietä pihaan.

Kaavatilanne

Yleiskaava.Kaksi Sulkava Partalansaaren yleiskaavan mukaista A/1-rakennuspaikkaa Kurkilahti-tilalla, rakennusoikeus 300 k-m2 /rakennuspaikka. Rakennuspaikalla saa sijaita asuinrakennuksen lisäksi saunarakennus ja talousrakennuksia. Rakennuspaikat on tarkoitettu ympärivuotisten asuntojen rakentamiseen. Jeroksenrinne-tilalla ei ole rakennusoikeutta.