Metsäpalsta

Myytävänä kahden tilan muodostama metsäinen kokonaisuus Sulkavalla Saajuu-järven rannalla Hakniemessä. Yhteispinta-ala on noin 7,5 ha. Omaa länsirantaista rantaviivaa on noin 500 m. Jeroksenrinne-tilan pinta-ala on 2,5 ha ja Kurkilahti-tilan määräala on noin 5 ha. Kurkilahti-tilalla on yksi rakentamaton A/1 rakennuspaikka käytettävänä luonnonkauniilla rinnetontilla. Jeroksenrinne-tila on puhdas rantaan rajoittuva metsätila. Kokonaispuuston määrä on noin 700 m3, josta tukkipuuta on noin 15 %. Hakkuumahdollisuuksia on pinta-alaan nähden ihan mukavasti.
Saajuu-järvellä on mainiot veneily-ja kalastusmahdollisuudet ja omasta metsästä saa kotitarvepuut ja hieman hakkuutulojakin. Hulppeat maisemat Jeroksenvuorelta järvelle !

Ajo-ohjeet

Sulkavalta etelään Hakovirran suuntaan. Hakovirran sillan jälkeen oikealle Keriniementielle, jota noin 7,3 km Hakniementien risteykseen, josta käänny vasemmalle jatkaen 2,3 km Kurkilahden metsätien risteykseen, josta noin 250 m eteenpäin ja vasemmalle rantaan johtavaa tietä pihaan.

Kaavatilanne

Yleiskaava, yksi A/1 rakennuspaikka, rakennusoikeus 300 k-m2.