Metsäpalsta

Metsäpalsta, Savonlinna, Savonranta, 19,56 ha, 160000 euroa

Metsätila, asuinrakennuspaikka, 2 rantarakennuspaikkaa Savonrannalla, n. 7 km:n päässä kylätaajamasta.
Myytävänä 2 kiinteistöä, joiden yhteispinta-ala on 19,5600 ha. Suurempi kiinteistö, Naukkarlampeen rajoittuva Viitalahti, on kooltaan 12 ha ja se on talon pihapiiriä lukuunottamatta pääosin metsämaata, kiinteistöllä sijaitsee vanha hirsirunkoinen, lautavuorattu asuinrakennus, hirsi/lautarakenteinen piharakennus sekä lautarakenteinen varasto. Talossa on tupakeittiö, kamari ja yläkerrassa 2 pientä huonetta, valosähkö aurinkopaneelilla. Asuinrakennuspaikan kokonaisrakennusoikeus on 250 k-m2.
Pukkikangas -kiinteistö on kooltaan 7,56 ha ja sillä on Vuokalanjärven lounaisrantaa n. 350 m, yleiskaavan mukaisia rantarakennuspaikkoja 2 kpl, molemmilla rakennusoikeus 200 k-m2, toisella tontilla on huonokuntoinen vanha rantasauna. Pukkikangas -kiinteistöön kuuluu myös n. 0,5 ha:n kokoinen suopalsta Risusaaressa.
Yhteishinta molemmille kiinteistöille on 160 000 euroa, mutta kiinteistöt on mahdollista lohkoa osiin, tarjouksia erikseen metsäalueista, rantarakennuspaikoista tai asuinrakennuspaikasta otetaan vastaan.

Kaavatilanne

yleiskaava, lisätietoja Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala