Joululahjakirjat tarjoushintaan 15.12. asti Metsäkirjakaupasta

Joululahjakirjat pukinkonttiin hoituvat helpoiten ja nopeiten verkkokirjakaupan kautta. Teethän tilauksen viimeistään 15.12.2017, jotta paketit ehtivät varmasti perille ennen joulua.

 

Iloinen joulukoristekirja

Jenni Peltonen

Iloinen joulukoristekirja opastaa nikkaroimaan ja askartelemaan moderneja, viehättäviä ja omaperäisiä joulukoristeita monista eri materiaaleista, joita yhdistellään raikkaalla ja ennakkoluulottomalla tavalla. Opettele nikkaroimaan ja askartelemaan nykyaikaisia ja viehättäviä, jouluisia koristeita ja sisustusesineitä.
Nyt 15 euroa ( norm. 27 euroa)

 

Glögikirja

Annika Mogensen

Joulun suosikkijuoma glögi saa tämän kirjan sivuilla uusi makuja ja tuoksuja. Kirja johdattaa lukijansa joulun tunnelmaan ja antaa juomamuunnelmien lisäksi hyviä vinkkejä glögin kanssa nautittaviin leivonnaisiin ja pikku naposteltaviin. Reseptit ovat toteutettavissa helposti kotikeittiössä. Tässä kirjassa voit aistia talven tunnelman ja takkatulen räiskeen.

Nyt 10 euroa (norm. 24 euroa)

 

Uuden ajan puutyöt

Tuomo Einiö ja Ilkka Kokkonen

Viime vuosien aikana käsityötaito on noussut uuteen arvoonsa. Omin käsin tekeminen luo sisustus- ja käyttöesineisiin aivan oman arvon ja leimansa. Uuden ajan puutyöt vie puukäsityön uuteen aikakauteen perinteitä kunnioittaen. Nykyajan puutyöharrastajan pajasta valmistuu modernien linjojen koriste- ja käyttöesineitä, jotka kestävät vaativankin sisustussilmän katsauksen ja sopivat monenlaisten tyylien ympäristöön. Klassiset jakkarat ja seinäkellot saavat annoksen uudenlaista muotokieltä. Myös nykyajan elektroniikka saa aivan uuden vivahteen, kun sitä yhdistetään kauniisiin puuesineisiin.
Nyt 30 euroa (norm. 38 euroa)

 

Erämyytit

Hannu Räisänen

Kiertyykö kelopuu aina yhteen ja samaan suuntaan? Pitääkö veneessä pysyä hiljaa etteivät kalat säiky? Onko katiskan nielun oltava aika kohti rantaa? Ja paljon muita eräharrastuksiin liittyviä myyttejä testataan luontoaiheiden erikoistoimittaja Hannu Räisäsen tekemässä kirjassa. Yllättävä ja viihdyttävä kirja sopii hyvin lahjaksi isänpäivänä tai joululahjaksi eräihmisille ja erätarinoiden ystäville.
Nyt 25 euroa (norm. 32 euroa)

 

Riistaherkkuja Suomesta

Mikko Peltonen & Veli-Matti Väänänen

Riistaherkkuja Suomesta on intohimoisten erä- ja riistaruoan ystävän uutuusteos. Riistan, arvostetun ja kaikissa muodoissaan huippuhienon kotimaisen raaka-aineen tie selvitetään kirjassa aina oikeaoppisesta lihan käsittelystä ja säilytyksestä valmistukseen ja lisukkeineen tarjoiluun asti.
Kirjan kirjoittajat Mikko Peltonen ja Veli-Matti Väänänen ovat metsästysharrastuksensa ansiosta perehtyneet riistaruoan valmistukseen. He ovat koonneet kirjaan omia näkemyksiään ja reseptejään vuosien tuomalla kokemuksella riistaruuan valmistuksesta. Metsästyksen kautta yhteys ruoan alkuperään säilyy tiiviinä. Se luo hyvän pohjan ruoan arvostamiselle ja kunnioittamiselle. Ruuan laitosta ja ruokailuhetkistä muodostuu puhtaan ja arvokkaan ruuan ansiosta yhä tärkeämpi osa metsästysreissuja ja koko metsästyskulttuuria aina perheiden yhteisiä ruokahetkiä myöden.
Nyt 30 euroa (norm. 38 euroa)

 

100 vuotta suomalaisia uistimia

Juha Jormanainen

Suomalainen uistinvalmistus on yhdistelmä vanhaa käsityöperinnettä ja kaupallista menestystarinaa. Itsenäisyytemme vuosisadan aikana se on kasvanut toisaalta kansainväliseksi teollisuudeksi, toisaalta huipputasoiseksi käsityöksi modernein menetelmin. Komea kuvateos suomalaisen uistimen vuosisadasta on tietokirjailija, monitaitaja Juha Jormanaisen kirjoittama. Se esittelee harvinaisuudet, klassikot ja niiden varhaiset mallit astuvat keräilijöiden kokoelmakaapeista kameran ja lukijan ihailtaviksi, samoin nykyajan käsityömestarien huikeat väriluomukset.
Nyt 30 euroa (norm. 38 euroa)

 

Jigikalastajan opas

Juha Happonen & Timo Koikkalainen

Haluatko oppia jigikalastuksen erityispiirteet, kuulla uusimmat vinkit lajin tekniikoista sekä lukea jigikalastajan varusteista?

Jigikalastuksen mestarit, kokeneet kalastusoppaat Juha Happonen ja Timo Koikkalainen ovat kirjoittaneet kattavan, yksityiskohtaisen ja helppotajuisen opaskirjan suomalaisen jigikalastuksen saloihin. He kuvaavat, kuinka näitä äärettömän monipuolisesti muunneltavia vieheitä voi käyttää erilaisilla vesillä, eri vuodenaikoina ja eri kalalajien pyyntiin. Tämä kirja saa kalastajien mielikuvituksen ennätyskierroksille.
Nyt 30 euroa (norm. 38 euroa)

Kuva Tiina Rintanen

 

 

Tulevaisuuden kuusi

Heli Laaksonen, Iiris Kalliola, Heli Hottinen-Puukko (toim.)

Lasten ja nuorten tieto-, tarina- ja lahjakirja on kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle. Kirjassa kerrotaan monipuolisesti kuusesta ja maamme metsistä yleensä sekä niiden merkityksestä ihmiselle ja koko kansalle. Runoilija Heli Laaksonen ja biologi Iiris Kalliola ovat koonneet kirjaan myös Itsenäisyyden kuusen ja Kotikuusien historiaa. Kirjaan oman ainutlaatuisen sisällön tuovat koululaisten kirjoittamat tarinat, runot ja ajatukset kuusesta, metsästä ja metsäisestä maastamme yleensä.
Tulevaisuuden kuusi on historiallinen kampanja, jonka virallinen suojelija vuonna 2017 on Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Nyt 10 euroa (norm. 34 euroa)

 

Puoli tuntia bileisiin

Jessica Frej

Tuntuuko siltä, ettei koskaan ehdi tavata ystäviä? Ei ehdi vaihtaa kuulumisia, pitää hauskaa ja tuulettaa arjen paineita hyvässä seurassa? Kyllä ehtii – puolessa tunnissa saa bileet kokoon. Siis puolessa tunnissa kaikki: siivoukset, tarjottavat, meikit ja muut! Erinomianen lahjakirja juuri sille opiskelijanuorelle, jolle et millään meinaa keksiä sopivaa joulu- tai syntymäpäivälahjaa!

Nyt 20 euroa ( norm. 27 euroa)

 

Tilaa kirjat kätevästi verkkokaupasta:

  1. Tilaa tuotteet Metsäkirjakaupan verkkokaupasta.
  2. Tee tilaus sähköpostitse asiakaspalvelu@metsalehti.fi
  3. Soita asiakaspalveluun Puh. 09-315 49 840

 

Tervetuloa Metsäkirjakaupan asiakkaaksi. Toimitusaika on 3–5 työpäivää, tuotteet toimitetaan postitse kaikkialle Suomeen. Toimituskulut ovat 5,00 € / toimitus.
Lue toimitusehdot.