Lisäpaikkoja Metsälehden lukijamatkalle Baijeriin 25.3.-29.3.2018

Metsälehden seuraava lukijamatka suuntautuu yhdelle Euroopan kauneimmista metsäalueista Saksan ja Itävallan rajalla. Baijeri on Saksan metsäisintä seutua, missä matkailulla ja metsätaloudella on pitkät perinteet.  Tutustumme alppimetsien hoitoon ja puunjalostukseen sekä retkeilemme kansallispuistossa. Käymme myös katsomassa Hitlerin loma-asunnon maisemia. HUOM! Ilmoittautumiset 12.1.2018 mennessä.

Matkaohjelma

1. matkapäivä sunnuntai 25.3.2018 

Kokoontuminen Helsingin lentoasemalla josta Finnairin suora lento Müncheniin kello 08.00 – 09.30. Saapuminen Müncheniin jossa paikallinen suomenkielinen opas ryhmää vastassa. Teemme opastetun kierroksen Münchenissä bussilla ja kävellen. Yhteinen lounas päivän aikana. Majoittuminen hotelliin Bad Reichenhalissa. Illalla vapaata aikaa tutustua vanhaan kylpyläkaupunkiin.

2. matkapäivä maanantai 26.3.2018 

Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta. Vierailemme aamupäivällä Dieterich-sahalla ja höyläämössä, Ramsaussa. Dieterich käyttää kotimaista korkealaatuista puuta, josta valmistaa saha- ja höylättyä tavaraa omasta vesivoimalaitoksesta saatavalla energialla. Kierrämme tuotantolaitoksen, näemme tuotantoa, valmiita tuotteita ja jatkojalostusta sekä vesivoimalaitoksen. Iltapäivällä vierailemme Berchtesgadenin kansallispuistossa ja tutustumme puistoon metsänhoidon näkökulmasta. Näemme myös saksanhirvien ruokintaa, ympärillä upeat vuoret.
Omatoiminen lounas / eväät päivän aikana.
Yhteinen illallinen hotellissa tai paikallisessa ravintolassa.

 

3. matkapäivä tiistai 27.3.2018

Aamiaisen jälkeen lähtö hotellilta ja vierailu Berchtesgadenin bioenergialaitokselle, joka tuottaa lämmön ja lämpimän veden lisäksi myös sähköä. Täältä siirrymme kohti Hitlerin Kotkanpesää. Vierailemme Dokumentation, Obersalzbergissä eli Kotkanpesän alapuolella olevassa museossa. Hitler ja hänen lähimmät miehensä asuivat tässä kylässä. Nykyään jäljellä on vain osa bunkkeria, mutta sitäkin enemmän dokumentteja, valokuvia, filmejä ja muuta karmaisevaa toisen maailmansodan ajalta.

Iltapäivällä teemme laivamatkan Schönau am Königssee – St.Bartholomä. Perillä on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas. Königssee on yksi Alppien syvimpiä järviä (lähes 200 m), ja vuorten ympäröimänä se on kuin satukirjasta. Järven lounaiskulmassa Watzmannin (Saksan toiseksi korkein vuori) juurella on pieni niemi, jossa on kuuluisa kappeli St.Bartholomä, kalasavustamo ja ravintola.

Paluu hotelliin myöhään iltapäivällä ja yhteinen illallinen hotellissa tai paikallisessa ravintolassa.

 

4. matkapäivä keskiviikko 28.3.2018

Aamiainen hotellissa ja aamupäivä vapaata ostoksille ja omatoimiseen lounaaseen. Puolen päivän aikaan lähtö hotellista vierailulle Bayerische Staatsforsten -yritykseen, St.Martin bei Lofe, missä tutustumme Baijerin vapaavaltion metsien hoitoon.
Yhteinen illallinen hotellissa.

5. matkapäivä torstai 29.3.2018

Aikainen aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus Müncheniin josta Finnairin suora lento Helsinkiin kello 12.10 – 15.35.

 

Mukavaa matkaa!

 

Lennot

25.3.2018 Helsinki – München kello 08.00 – 09.30

29.3.2018 München – Helsinki kello 12.10 – 15.35

Majoitus

AMBER RESIDENZ Bavaria****
Am Münster 3 / 83435 Bad Reichenhall

Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Bad Reichenhallin keskustassa. Hotellissa on ravintola, baari, spa alue jossa kuntosali sekä sauna. Huoneissa kylpyhuone/WC, TV, parveke.

Matkan ajankohta

25. – 29.3.2018, sunnuntai – torstai.

 

 

Matkan kokonaishinta

1490 € / hlö Metsälehden kestotilaajilta, kun ryhmässä on vähintään 20 lähtijää. Muille kuin kestotilaajille hinta on 1555 euroa.

Matkan hintaan sisältyy

  • Finnairin suorat lennot Helsinki – München – Helsinki turistiluokassa lentoveroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa
  • hotelliaamiaiset
  • ohjelman mukaiset ruokailut: 3 x illallinen hotellissa
  • ohjelman mukaiset kuljetukset
  • suomenkielisen oppaan palvelut alkaen / päättyen Müncheniin

 

Lisämaksusta

  • yhden hengen huone, 190 € / hlö
  • ennakkoon varatut istumapaika
  • muut palvelut

 

 

Käytämme kokonaishinnoittelua, jolloin matkan hintaan sisältyy kaikki oleellinen. Hintaan ei lisätä toimitus- tai palvelumaksuja. Hinnat sisältävät verot.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset 12.1.2018 mennessä, sähköpostitse ilmoittautumiset@kontiki.fi , puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimistoon  09 466 300  tai Kon-Tiki Toursin verkkokaupan kautta www.kontiki.fi.

Maksuehto

Ennakkomaksu 300 € / hlö, 7 vrk varauksesta tai varauksen yhteydessä verkkokaupasta varattaessa.
Loppumaksu 7 viikkoa ennen matkan alkua.
Hinnat perustuvat 5.10.2017 voimassa oleviin valuutta- ja verotietoihin.

Matkan toteutuminen edellyttää ryhmän minimikokoa 20. Ryhmämatkasta poikkeavien yksittäisten matkustajien lento- tai majoitusvarauksien ym. palveluiden muutoksista veloitamme 100 € muutoskulut / muutos ja lisäksi palveluntarjoajien perimät kulut.
Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin. Pidätämme myös oikeuden Kon-Tiki Toursista riippumattomista syistä tehtävään hinnantarkastukseen esim. polttoaine-, viranomais- tai lentoverokustannusten noustessa.

Suosittelemme, että kaikilla osanottajilla on koko matkan keston voimassa oleva henkilökohtainen matkavakuutus sisältäen peruutusturvan.

Lisätietoa matkan maksamisesta luottokortilla

Verkkokaupassa matkan voi maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard tai Amex). Ennakkomaksu maksetaan heti varauksen yhteydessä ja loppumaksu eräpäivänä. Varauksesta saatte sähköpostiinne vahvistuksen, jossa on myös linkki loppumaksun maksamista varten. Sähköpostitse teh-dyistä varauksista lähetämme laskut pankkisiirtolomakkeina. Jos matkan haluaa maksaa luottokortilla (Visa, MasterCard ja Amex), veloitus tehdään NETs (entinen Luottokunta) puhelinmyyntinä. Nets veloittaa palvelumaksuna 2%+alv. maksettavasta summasta, joka lisätään matkan hintaan. Veloitus hoidetaan puhelimitse Kon-Tiki Toursin toimiston kanssa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) noudattaen kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja. Matkojemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen varaus- ja myyntiehdot), poikkeuksellisten majoitusehtojen sekä matkakohteen erityisolojen vuoksi sovellamme lisäksi erityisehtoja, joista asiakas saa tiedot matkan laskun liitteenä ja verkkosivuillamme www.kontiki.fi/hyva-tietaa/kon-tiki-toursin-erityisehdot/

Kon-Tiki Tours on 100% suomalainen, yksityinen matkatoimisto, joka toteuttaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Erikoisosaamistamme ovat luonto- ja lintumatkat sekä kulttuuri- ja wellness -matkat suomalaisten asiantuntijaoppaiden johdolla. Senioriryhmiin erikoistunut MatkaSeniorit-klubi ja metsä- ja maatalouden erikoismatkoja tekevä Trio Travels ovat myös tuotemerkkejämme. Kon-Tiki palvelee yksittäisiä asiakkaita tuottaen lukijamatkoja yhteistyössä valittujen medioiden kanssa.

 

Oy Kon-Tiki Tours Ltd 100% suomalainen, yksityinen vastuullinen matkanjärjestäjä,
Fredrikinkatu 25 A 10 00120 Helsinki   |
Linnankatu 13 a A 17 20100 Turku. Puh. +358 (0)9 466 300.  |
Kirkkotie 23 93600 Kuusamo.