Hankintaesimies

Haemme hankintaesimiestä Läntiselle Uudellemaalle vakituiseen työsuhteeseen. Hankintaesimiehen tehtäviin kuuluvat puutavaran vastaanotto ja kaukokuljetuksen suunnittelu ja ohjaaminen sekä bioenergiajakeiden vastaanotto, haketuksen ja hakkeen kuljetusten suunnittelu ja ohjaus lämpövoimalaitoksille.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa metsäalan koulutusta. Arvostamme sosiaalisia taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme myös hyvää ruotsin kielen taitoa. Aiempi työkokemus puunhankinnan tai bioenergian operatiivisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Hakemukset liitteineen ja palkkatoivomuksineen 11.12.2022 mennessä osoitteeseen jarmo.reiman@nyved.fi

Työnantajan kuvaus

Metsäreviiri Nyved Oy on Metsänhoitoyhdistys Eteläinen Metsäreviiri ry:n omistama puunhankintayhtiö. Ostamme tien varteen toimitettuna pyöreätä puuta ja energiapuuta toiminta-alueellamme, kaksikielisellä etelärannikolla. Myymme puuta metsäteollisuudelle sekä Suomeen, että ulkomaille. Ostamme erilaisia energiapuujakeita, joista jalostamme metsähaketta, jota toimitamme useille paikallisille lämpövoimalaitoksille. Meillä Nyvedissä työskentelee 4 puunhankinnan ammattilaista ja teemme vuosittain noin 15 – 20 miljoonan euron liikevaihtoa.

Lisätietoja antaa

Toimitusjohtaja Jarmo Reiman
jarmo.reiman@nyved.fi
040 355 6221