HANKINTAESIMIES Suomussalmi-Puolanka -alueelle

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Toimenkuvaasi kuuluu puunosto yksityisiltä metsänomistajilta, puunkorjuu ja puunkuljetuksien valvonta alueellasi.

Edellytämme sinulta metsäalan koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä reipasta asennetta työtä kohtaan.

Työ tulisi ottaa vastaan 2.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen haastavassa ja kehittyvässä työympäristössä sekä hyvät työsuhde-edut, kuten laadukkaan työterveyshuollon ja hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä mahtavat työkaverit ja osaavan tiimin tuen.

Hakuaika työtehtävään päättyy 23.2.2020.
Haastattelemme jo hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakulomake tehtävään nettisivuillamme
https://polkky.com/fi/yritys/ura/

Työnantajan kuvaus

Pölkky Oy on Pohjois-Suomen suurin yksityinen puunjalostaja. Pölkky-yhtymän sahat ja jatkojalostuslaitokset sijaitsevat maan parhaalla puuraaka-ainealueella Kuusamossa, Taivalkoskella, Kajaanissa ja Oulussa. Tuotannostamme 75 % on mäntyä ja 25 % kuusta. Liikevaihtomme on noin 180 miljoonaa euroa vuodessa. Yhtymässä osakkuusyrityksineen työskentelee noin 420 alan ammattilaista. Työtä tehdään nykyaikaisella tuotantoteknologialla perinteitä vaalien. Kun koko tuotantoketju aina puunhankinnasta sahaukseen ja jatkojalostukseen on saman toimijan hallussa, tuotteet ovat tasalaatuisia ja toimitusvarmuus taattu. Pölkky Oy:llä on jo yli viidenkymmenen vuoden kokemus puunjalostuksessa.

Pölkky Metsä Kmo Oy hankkii raaka-ainetta Pölkyn neljälle sahalle, jotka sijaitsevat Kuusamossa, Taivalkoskella ja Kajaanissa. Vuotuinen kokonaishankintamäärä on 1,7 milj. m3/v.

Lisätietoja antaa

Metsäjohtaja Jani Jaakkola
0400 926 584