Linjahankkeisiin puunkorjuun ammattilaista Keski-Suomi/Savon alueelle

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Jos haluat kohdata paljon metsänomistajia ja auttaa heitä metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä päätöksissä, niin avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

OTSO Metsäpalvelujen myynnin projektipalvelut liiketoiminta-alue hakee kehittyvään joukkoon hyvällä asenteella varustettua puunkorjuun ammattilaista, Keski-Suomi/Savon alueelle.

LINJAHANKKEISIIN PUUNKORJUUN AMMATTILAISTA

Haemme vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen puunkorjuun ammattilaista Keski-Suomeen/Savoon, toimipisteenä toimisi esimerkiksi Kuopio, Jyväskylä tai Mikkeli.

Työtehtäviin kuuluvat sähköyhtiöille tehtävien reunavyöhyke- ja vierimetsäprojektien puunkorjuu, suunnittelu ja operointi sekä asiakkuuksien- ja projektienhallinta. Tehtävä edellyttää maastossa liikkumista sekä nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa, nykyaikaista tietojärjestelmäosaamista sekä erinomaista kartanlukutaitoa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista hankkeista, puunkorjuusta, tuloksellisesta puukaupasta ja asiakkuuksien vastuullisesta hoitamisesta. Toivomme hakijalta erityisesti tehokasta työotetta organisoida linjahankeprojekteja sovitussa aikataulussa ja saattaa ne loppuun yhdessä alihankintaverkoston kanssa.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii projektinhallintataitoja, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta. Tehtävään valittavalla tulee olla usean vuoden käytännön kokemus puukaupan ja puukorjuun tehtävistä metsäsektorilla.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti. Tarjoamme itsenäisen ja haasteellisen tehtävän Suomen suurimmassa metsäpalveluyrityksessä. Palkkaus on Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n mukainen.
Lisätietoja haettavista tehtävistä saa projektipalvelujen liiketoiminta-alueen myyntipäälliköltä: Juho Salmi, juho.salmi@otso.fi, puh. 050 590 2096.
Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta.