METSÄSUUNNITTELIJA

Metsänhoitoyhdistys Pyhä-Kala ry toimii kahdentoista kunnan alueella Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhä- ja Kalajokilaaksojen alueella. Palvelemme noin 7.500 metsänomistajajäsentä 42 toimihenkilön voimin. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa. Tuotamme metsänomistajille monipuolisia puukauppa-, metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Toimialueemme hakkuusuunnite on 1,55 milj m3. Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt

 

METSÄSUUNNITTELIJAA Pyhäjärven toimistolle.

 

Työtehtäviin kuuluvat metsäsuunnitelmien ja tila-arvioiden laadintaa Pyhäjärvellä ja lähikunnissa. Pyhäjärven nykyaikaisissa toimitiloissa työskentelee kahdeksan toimihenkilöä.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme aiempaa työkokemusta metsäalan toimihenkilötehtävistä, markkinointi- ja palveluhenkisyyttä, energisyyttä, ihmissuhdetaitoja sekä sitoutunutta asennetta työhön.

Palkkaus on YT/Meto tes:n mukainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan esimerkiksi 1.11.2021. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 24.9.2021 mennessä sähköpostilla maunu.kilpivaara@mhy.fi Tiedusteluihin vastaa johtaja Maunu Kilpivaara puh. 044 2438275.