MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

TeMePa Infra Oy on Suomen suurin metsäteiden perusparannustöiden sekä rakennettuun infraan liittyvän puustonkäsittelyn toteuttaja. Yhtiö tekee  myös ympäristön- ja metsänhoitotöitä luonnon  monimuotoisuutta ja hiilensidontaa kunnioittaen ja vahvistaen. Asiakkaina ovat yksityisten metsänomistajien lisäksi ELY-keskukset , Metsäkeskus sekä Suomen suurimmat sähkö- ja metsäyhtiöt. Toiminta-alue on koko Suomi.

Panostamme vahvasti toimintamme kehittämiseen ja laajentamiseen.

Haemme joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikkönä vastaat yhdessä toimitusjohtajan kanssa myynnin organisoinnista sekä uusien myyntikanavien rakentamisesta. Lisäksi olet omalla innostavalla esimerkilläsi ja kannustavalla otteellasi henkilöstöämme tukena käytännön myyntityössä. Tarvittaessa olet myös itse valmis tarttumaan työhön palveluketjumme tehtävien parissa.

Toivomme Sinulta raikasta ja eteenpäin pyrkivää myyntiotetta, jossa näet tärkeäksi asiakkaidemme tarpeet ja tyytyväisyyden. Toivomme, että Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta sekä hyviä verkostoja TeMePa Infran asiakasrajapintaan. Tehtävän hoito edellyttää valmiutta matkustamiseen ja yhteistyökumppaneiden kohtaamiseen, muutoin toimipaikka on joustavasti neuvoteltavissa.   Palkkaus on neuvoteltavissa aikaisempien näyttöjesi ja osaamisesi mukaan, siihen kuuluu olennaisena osana kannustava tulospalkkiojärjestelmä.

Lisätietoja TeMePa Infra Oy:stä saa osoitteesta  www.temepa.fi ja toimitusjohtaja Jukka Koivumäeltä puh. 0407170085. Hakemukset on toimitettava 10.6.2022 mennessä sähköpostiin jukka.koivumaki@temepa.fi.