Tapio Palvelut Oy

Tapio Palvelut Oy on suomalaiselle metsälle omistautunut kokenut asiantuntija ja monikanavainen yhtiö. Olemme havainneet, että suomalainen sielu asuu metsässä. Löydä kanssamme oma polkusi metsään.

Tunnetuin julkaisumme on Metsälehti, jonka historia alkaa jo vuodesta 1933. Metsälehden rinnalla julkaisemme Metsälehti Makasiinia. Lehtien verkko- ja mobiiliversiot julkaisemme Metsälehti.fi-portaalissa, joka tarjoaa myös Metsäuutiset ja Metsämaan sekä muita tärkeitä sähköisiä palveluja.

Kustannamme joka vuosi vinon pinon kirjoja. Metsäaiheiset kirjamme välittävät metsänomistajille ja ammattilaisille uusinta tietoa, käytännön tietokirjat taas tarjoavat sekä faktaa että elämyksiä kaikille aktiivisille ja harrastaville suomalaisille. Kaikki kirjamme löydät sähköisestä Metsäkirjakaupasta

Karttakeskuksen valikoimasta löytyvät kartat vesille, maastoon, matkoille, maanteille ja ilmaan osoitteesta Karttakauppa.fi.

Julkaisutoimintamme ja palvelumme tehdään suomalaisille metsänomistajille ja metsäammattilaisille sekä kaikille, joita luontomme liikuttaa niin työssä kuin vapaa-ajallakin.