Tilaajaedut

Metsälehden ja Metsälehti Makasiinin kestotilaajaedut

  • maksullinen artikkelisisältö kokonaisuudessaan Metsalehti.fi-verkkopalvelussa (arvo 7,90 €/kk)
  • vuosittain julkaistava Metsäverokirja kotiin postitettuna (arvo 29 €)
  • näköislehden ja lehtiarkiston lukuoikeus (arvo 59,00 €/v)
  • osallistut automaattisesti kaikkiin tilaaja-arvontoihin
  • voit tilata Metsälehden -30 % ja Metsälehti Makasiinin -40 % alennuksella ystävällesi
  • saat alennuksen Metsälehden lukijamatkojen hinnasta (arvo 75 €)
  • tilausmaksu on vähennyskelpoinen metsäverotuksessa arvonlisäveroineen
  • välittömät etusi kestotilaajana ovat arvoltaan 182,80 €/v.

Milloin saan tilaajalahjani?

Tilaukseesi mahdollisesti kuuluva tilaajalahja postitetaan n. 4 viikon sisällä siitä, kun tilauksen maksusuoritus näkyy tilillämme, ellei tilauksen yhteydessä ole mainittu muuta.

Metsälehti ja Metsälehti Makasiini ovat polkusi omaan metsään

Metsälehti on vuodesta 1933 lähtien kulkenut metsänomistajien, metsäammattilaisten ja muiden metsänystävien mukana luotettavana tiedonlähteenä.

Välitämme metsäalan tuoreimmat uutiset, vinkkejä tuottoisampaan metsänkasvatukseen sekä inspiroivia tarinoita. Otamme kantaa ja vaikutamme aktiivisesti ajankohtaisiin aiheisiin.

Metsälehden rinnalla ilmestyy aikakauslehti Metsälehti Makasiini. Se taustoittaa, viihdyttää ja sopii hyvin myös uusille sekä kaupunkilaisille metsänomistajille.

Meihin kannattaa tutustua, jos olet kiinnostunut esimerkiksi puukaupasta, metsänhoidosta, raivaussahan käytöstä, metsäverotuksesta tai sukupolven vaihdoksesta. Osallistumalla verkkopalvelussa keskustelupalstamme keskusteluihin tai lisäämällä omia kuvia ”lukijoiden kuvat” -palstalle, tutustut samalla muihin metsänomistajiin.

Asiantunteva, sitoutumaton ja aina ajankohtainen Metsälehti on Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa sisältäen 15 Metsälehteä ja 8 Metsälehti Makasiinia. Metsälehti Makasiini on tilattavissa myös erikseen. Metsälehden tilausmaksu on vähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Toimituksen ja lukijoiden suhde on läheinen. ”Lehti yllättää positiivisesti joka kerta!” on paras palaute, jonka toimitus voi saada.

Liity joukkoon!

Eliisa Kallioniemi
Päätoimittaja