Terveiset metsäkoneen hytistä

Metsälehden uutena vlogistina hakkuutyömailta aloittaa koneyrittäjä Antti Toljander.

Metsäkuutio Oy:n yrittäjä ja hakkuukoneenkuljettaja Antti Toljander aloittaa Metsälehden uutena vlogistina lokakuussa 2019. Jyväskylän Rutalahdessa asuva Toljander kertoo Metsälehden videohaastattelussa taustastaan ja yrityksestään.

Katso esittelyvideo

Antti vie katsojat vloginsa ensimmäisessä jaksossa harvennushakkuutyömaalle. Toljander ruotii videolla ennakkoraivauksen merkitystä korjuutyön laadulle ja tuottavuudelle niin hakkuukoneenkuljettajan kuin metsänomistajankin näkökulmasta.

Kommentit (1)

  1. metsä-masa

    Antilla on motivaatio ja asenne tekemiseen kohdallaan, rauhallisuus, ammattitaito ja olosuhteet huomioiva myös isännän kannalta.

    Työskentelyssä korostuu korkeasta ammattitaito nosturinkäytössä ja tulevien eritavaralajien kasojen paikat, ne sijoittuu siihen minne tulee hetken päästätä lisää.

    Koneen automatiikka oli säädetty ja painotettu siihen, että runko apteerattiin aina kuidun minimiin, eli otettiin viimeisestä kappaleesta lyhyempi.

    Antti toi esille ennakkoraivauksen tärkeyden, silloin kun ennakkoraivaus on tehty siitä syntyy tekijälle hyvä mieli, ostajalle se on ilmaista mainosta hyvästä ja siististä hakkuun jäljestä ja myyjälle jää terve ja tasalaatuinen nuorimetsä järeytymään tukiksi !