Keskustelut Luonto Halkosavotta

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Halkosavotta

  Merkitty: 

  Me kaikki joukoilla nyt puuhalkoja tekemään, koska jo kohta pian taas höyryvetureilla liikutaan, rikkaimmat hiilipolttto häkämootttori autoillaan.

 • Per Ä Reikäs

  Jo vuonna 1938 Englannin bubi oluin Doncasterissa rakennettu A4-luokan höyryveturi Mallard (Sinisorsa) pitää hallussaan höyryveturien maailman-nopeusennätystä, 202,58 km/h

  Nyky VR kaukana pendoliiinoineen

  Koivupuu haloin ekologisesti jatkos.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Tuskimpa rautateillä nyt halkoihin siirrytään, mutta muuten polttopuun tarve voi kasvaa. Jos venäläisestä energiasta todella halutaan eroon, niin se vaikuttaa monesta suunnasta sähkön hintaan ja sähköautohömppä vielä puskee samaan suuntaan. Ensi talvena klapi on hinnoissaan, jos koskaan. Onneksi on vielä paljon sellaisia asuntoja joissa puun poltto, tavalla tai toisella on mahdollista.

  Jospa se varsinainen energiapuun ostokin siitä nousee edes nyt, onhan siitä energiapuusta hälätettykin kohta 40 vuotta.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  arto arto

  Meillä energiapuun kysyntä kiivasta, Kaikki menee mitä saa tienvarteen on suuri hakkeen välittäjä joka ostaa paljon. Paljon myös muita ostajia. Hinta noussut ihan hyväksi.

  jees h-valta

  Satakunnassa nukutaan tässäkin e-puuasiassa. Kai täälläkin herräillään kun talvi alkaa taas seuraavan jakson. Tämän lyhykäisen tulevan kevyttalven jälkeen.

  Per Ä Reikäs

  On se vain niin ekologista ja uudistuvaa

  Koivupuu verrattuna kivihiileen,maaöljyyn/kaasuun.

  Gla Gla

  Risukasat olleet pari vuotta tien varressa. Melko mitättömän kokoiseksi ovat painuneet. Viime talvena tuli uusi kasa, joten vievät varmaan kaikki kerralla.

  Visakallo Visakallo

  Meillä lähti jo kerran maksettu, seitsemän vuotta tienvarressa ollut kantokasa, joten kyllähän energiapuun kysyntä on näköjään lisääntynyt.

Esillä 7 vastausta, 1 - 7 (kaikkiaan 7)