Keskustelut Puukauppa Hetkinen. Huikea nousu sahatavaran hinnassa

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)
 • Hetkinen. Huikea nousu sahatavaran hinnassa

  Tätä ei ole ennen nähty.melkonen nousu kuukaudessa. N 200 oli vuoden alussa. 25% noussut. Eiköhän tukin hinnassa ole vielä paljon nousuvaraa.

  4th Tuesday of the month<27.04.2021</th>
  Sawn Timber Pine FAS Finland<EUR 245.67<+38.27<
  Sawn Timber Spruce FAS Finland>EUR 255.79<+43.64<

 • jees h-valta

  Onpa tuokin oikein urpomainen kommentti! Kai jokainen myy silloin kun se on järkevää ja tekee tiliä aivan oman maun ja tarpeen mukaan. Jos herkkuna on vielä hyvä hinta on tuollaiset kommentit kyllä ala-arvoisia. Kun on kade kun ei oo mistä myydä vai miten on urbo?

  Metät kunnossa!

  Kupsalla runsaan parin sadan kilon kauppa, joten ajoituksella on euroissakin merkitystä ja edellisen sivun perusteet varmasti paikallaan. Kupsa taisi pienellä ”odotuksella ja vedätyksellä” ottaa markkinoilta vielä yhden pienen henkilöauton hinnan lisää. Respect!

  aegolius

  Keskity urpo kirjoittamaan jotain yli 10 v tasoista

  pihkatappi pihkatappi

  Yhdet kaupat parista leimikosta eilen tehtiin, pienellä tinkauksella vielä tuhat euroa hinnan lisää. Yhdestä kaupasta tuli eka tarjous, hyvä niin, juhannuksen jälkeen varmasti puukauppaa ei käy kuin mattimyöhäset ja syksystä ei tiedä. Syksyllä ja alku talvesta voi olla tarjolla taas myrskytuho puita ja sitäkautta heikosti kilpailutettua leimikko tarjontaa.

  Keski-Suomessa kuusen kuidun markkina on heikko, kun Upm lopetti sanomalehti paperin teon Jämsänkoskella. Jos kuusenkuitua ohjautuu enempi polttoon, saha firmojen puusta maksukyky hieman laskee.

  Visakallo Visakallo

  Kysyntä saattaa heiketä myös paikallisesti joksikin aikaa, vaikka suhdanne pysyisi korkealla, sillä nyt on tehty hyvin suuria puukauppoja. Nyt jos koskaan kannattaa pyytää tarjouksia mahdollisimman monelta ostajalta, sillä niillä voi olla suuria eroja puuntarpeessa juuri tällä hetkellä.

  Tolopainen

  Näyttää ahneus nostavan päätään. Eikö se ole syntiä.

  Visakallo Visakallo

  Eikös siellä kirjassa sanota, että puutteenalaista on autettava. Syntihän se on, jos toinen tarvitsee kipeästi puita, eikä myy hänelle!

  Apli

  Samaa huomasin kuusikuidusta kun Pihkatappi, omalta osalta tämän vuoden kaupat tehty, 1kpl korjuuta odotellaan..

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)