Etusivu Keskustelut Tekniikka Husqvarna 545fx käyntihäiriö

Tämä aihe sisältää 13 vastausta, 7 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä 10 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 13)
 • Husqvarna 545fx käyntihäiriö

  Kun sahaan sahalla 2-3 tankillista, sahan lämpimäksi. Alkaa sahan käynti pätkiä ja ottaa huonosti kierokset. Kylmänä toimii normaalisti, mutta kuumana ei.

  Saha on kolme kuukautta vanha ja on kerran käynyt huollossa. Mitään vikaa eivät löytäneet. Missä on vika?

 • Tolopainen

  Vika on sähkölaitteissa, jotka tuottavat kipiniän aiemmin puolaviassa kävi samon,,että lämmetessään ei antanut enää jännitettä tulpalle. Huoltoon takaisin ja sähköpuoli vaihtoon.

  Syrjälä Jari

  Itsellä oli samanlaisia oireita ja huolto vaihtoi takuu aikana virtalaitteen, koko moottorin koska kampiakselin laakeri oli mennyt! Ajattelim että nyt taas pelaisi koska uusi moottori! Ei pelannut sama vika palasi eli reilun tankin jälkeen ongelmat palasi! Kaasari pestiin ja kalvot vaihettiin! Kylmillä keleillä pelaa hyvin mutta kuumilla ilmoilla saattaa esiintyä joskus käyntihäiriöitä! Millaset säädöt sinulla? Itsellä auttanut jonkin verran kun olen pitänyt ta nkin korkkia aika löysällä!  Itse säädin sen niin nyt pela nut ihan ok! Itsellä oli ennen h suutin liika kireellä niin ilmeisesti se sekoitti käyntiä myös! Toivottavasti vika korjautuu!

  arto

  Törmäsin samaan vikaan erässä sahassa. Kokeile uudella tulpalla. ne oireilee joskus noin joka tapauksessa virtalaite vika.

  Jätkä

  Kehno huolto, jos ei edes kokeillut virtalaitteiden vaihtoa, tulppa nyt kuitenkin olisi pitänyt heti kokeilla. Jos tosiaan kylmästä kestää pari – kolme tankillista hyvin ja sitten alkaa ”pätkimään”, niin oire on niin suoraan sytytysjärjestelmään, että hanakasti kokeilisin niitä vaihtaa. Takuuhan laitteessa on, että toinen vaihtoehto on sitten uusi saha tilalle.

  Onko siinä koneessa sytytyspuola erillään paketista? Jos on, sen vaihtaminen on niin simppeli homma, että ihme on, jos ei ole jo kokeiltu. Lisäksi jokaisesta ”takuuhuoltokerrasta” pitäisi tarjota hyvityksenä edes lounas ravintolassa.

  majure

  Olen kokeilut sytytyspulpan vaihtoa, ei vaikutusta. Huollossa saha oli toista viikkoa. Sanoivat että ei vikaa. Vien sahan maanantaina huoltoon. Jos vaihtaisivat sen sytytyspuolan. Osia saa kyllä odotella viikon jos ei ole hyllyssä.

  Joudun taas sahaamaan vanhalla Stilh sahalla. On onneksi jokin varasaha.

  Syrjälä Jari

  Niinhän ne sanoo että ei vikaa kun kylmänä pelaa hyvin! Itse vein sahan lämpimänä sahattuna eli vika oli päällä niin uskoivat sitten! Harmittava vika!

  Jätkä

  Kyllä maahantuojalla pitää olla varaosat hyllyssä. Palveluhalut voi olla olemattomat, kun tulee kustannuksia. Minulta on joskus yritetty nylkeä rahtikuluja tavarasta, jonka edustusliike on kyseessä.

  Toki rahtikulut on olemassa, mutta ne ovat jo valmiiksi hinnassa.

  metsänhenki

  Nyrkkisääntönä sanoisin, että jos sammahtelee kuin stoppinappia painamalla, vika on sytytyksessä. Jos kiihtyy huonosti, vika on kaasupuolella tai äänenvaimennin on tukossa.

  majure

  Saha toimii taas. Vaihtoivat takuuhuollossa sytytyspuolan. Vanha puola oli osittain sulanut, kuumuudesta.

  Kiitokset neuvoista.

  husku550xp

  Itsellä kans ollut ongelmia 545 kanssa. Tankki kun menee alle puolen välin niin ei ota enää täysiä kierroksia ja kierrokset seilaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 13)