Keskustelut Tekniikka Husqvarna vs. Stihl

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 44)
 • Husqvarna vs. Stihl

  Mietinnässä polttopuuhommiin 440 tai 231. Kumpaa raati kannattaa. Kirjoitin Hussen 440 huonosta vedosta. Oli ilmeisesti kammen stefa kun antoi ilmaa moottoriin joten luovuin siitä. Laittaa nekin rahat uuteen.

 • Nimetön

  TIILISÄ ON LAATU K0HTILAAN KYLÄ,SAKEMANI OSAA SAHAN TEHTÄ.HUSELA MINÄ OLEN NE KA1KEN,KOVINMAT TILIT TEHTYT MUTA.NYT ON LAATU PUTONTUT KUN,LEHMÄN HÄNTÄ EN TIETÄN ONKON,LAATUN OKELMAT SEKÄN LAPSIN,TAUTIT JO SAATUN KORJATUA.TEKEEKÖN NYKYJÄN KIINAN P0IKA,HUSEN SAHAT TIILI ON,SAKEMANIN LAATUN TYÖTÄN.URAKALA KUN PA1NETAAN NIIN,E1 KANTATA METÄÄN VIETÄ,MUUTA KUN TIILI.

  arto arto

  Ilman muuta 440 husse.  Niin kuin edellinen kertoi hussella ne suurimmat tilit tehtiin. Niistä ajoista parantunut hurjasti. Sakemanni toimii miten toimii suomen talvessa.

  Tolopainen

  Onhan noita paljon muitakin merkkejä TM:n testin voitti Johnköping, hinta 80€, tuossa korkealta putoa jos kokeilee polttopuun sahaukseen. Kiinalaisia halpakomponentteja löytyy joka merkistä. Katalysaattorilla varustettu Stih 170 voisi myös olla aivan riittävä polttopuille, eikä tarvitse käryissä sahata.

  Mikko Riikilä

  Metsälehden tämän vuoden viimeisessä numerossa (ilmestyy 22.12) vertailemme huskun 440:aa, stihl ms 231:stä, echon 390:stä sekä jonköpingiä ja laitamme sahat paremmuusjärjestykseen…

  riikilän mikko

  kiipiä

  Mielenkiinnolla odotellaan…

  Aleksi S

  Tähän on turha ottaa kantaa kun on kaksi koulukuntaa, stihl ja husse. Itse kuulun jälkimmäiseen.

  Jätkä

  Veikkaan, että metsälehden vertailun voittaa Tilhi, kakkoseksi voi tulla jopa Jönköping, kolmoseksi HVA ja kaikkein hengettömimpänä Echo.

  En kuitenkaan sanoisi tuota paremmuusjärjestykseksi, jos ihan oikeasti aletaan sahaamaan.

  Tolopainen

  Paremmuus on tiedossa, mutta uskalletaanko se kertoa, että 80€ saha on paras.

  kuusessa ollaan

  Pistän panokseni Echolle.

  petep

  On mitä suuremmissa määrin tunneasia. Toimiva saha joka sopii omaan käteen lienee tärkein juttu jos ”tosissaan” aletaan sahaamaan.  Ja terävä se pitää olla ketju oli merkki mikä tahansa 😀 Mutta jos sen testin voittaisikin Jönköping…….

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 44)