Keskustelut Tekniikka Jonsereds

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 31)
 • Jonsereds

  Merkitty: 

  Tulee noita mainoksia. Jonsereds cs 2252, 590 euroa. Onko kokemuksia?

 • Pavekka

  Korjaus edelliseen. Saattoi olla vanhaa tietoa. Huski käyttää uusissa mark2 tunnusta.  Pikaisesti kuuklea vilaisten jonssi ei käytä vastaavaa. Eli kannattaa kysyä myykö uutta mallia vai vanhan mallin jämäeriä…

  kkiila

  2252:n vastaava husqvarna 545, laatu sama kuin 550xp joka vähän tehokkaampi ja huopputeho korkeammilla kierroksilla .

  545 sahassa ollut hinta/laatu parempi verrattuna 550xp. Jos katsotaan hintoja.

  Ostin viime talvella uuden 545 sukulaiselle saksasta 450€ + postikulut. Husqvarna kauppiaalta.

  Uudet 545, 550xp on keränneet painoa.   545 / 550xp  5.3kg,  545G / 550xpg  eli lämpökahvoilla jo 5.5kg ilman ketjua, laippaa, nesteitä.

  Uusin Stihl MS 261 4.9Kg

   

   

   

   

  husku550xp

  545 ollut autotunen kanssa jotain ongelmia

  Metsänmies

  Onkohan Jätkältä unohtunut kirkonkylällä käynti vuoden 2015 jälkeen? Tai ei ole huomannut kauppojen kylttien muuttuneen. Wikipediassa lukee seuraavasti:” Agrimarket oli vuosina 1992-2015 toiminut maanlaajuinen kauppaketju, joka harjoitti lähinnä maatalous- kone- rauta ja puutarhakauppaa…..Vuoden 2016 alussa ketjun liikkeet, yhdessä Multasormi-liikkeiden kanssa, siirtyivät toimimaan pääomistajan mukaan nimetyn HANKKIJA-brändin alle.

  Lenkopetäjä

  Xp oikiassa 545 on ollu ongelmallinen härveli

  kkiila

  Ei kaikilla kuten ei 550XP sahassakaan. Mutta maailmalla ilmantui paljon sellaisia ongelmia joiden takia husqvarna teki muutoksia näihin sahoihin. Olisivat vaan pitäneet painon entisissä lukemissa.

   

  Lenkopetäjä

  Uusissa on järiämmät runkolaakerit yms.painoa tulee lisää.se ei normaali kuntosella äijällä merkihe muutama sata grammaa mittää papat ja riisitautiset erikseen.

  Pavekka

  Vanhassa 550:ssä hajoili muovikehä runkolaakerit.  Uudemmassa ainakin niiden jäähdytystä on parannettu. En tiedä onko järeämmät. Jostain syystä 545 ei kärsinyt laakeriongelmista samalla tavalla. Oisko viritysasteen pieni ero niin merkittävä, tai sitten se on rev boost mikä ne köksää.

  Kuulisin mielelläni niistä 545 ongelmista tarkemmin.

  Jätkä

  Metsänmies. Jätkä tarkisti jo ajat sitten, että tässäkin lähitienoolla on monta Agrimarkettia edelleenkin. Taitaa Hankkijan ”Brändi” olla niin korkealla, että ei silmään siinnä ainakaan sumuisena päivänä. On toki tiedossa, että -16 vuoden alussa piti tapahtua Prändin vaihto, mutta konkurssifirman prändi ei ehkä ole kaikkia miellyttänyt.

  Johan vuosikausia sitten korjattiin Hankkijan mainoslause: – Hankkija on LIIAN monessa mukana!

  Metsänmies

  Pavekka kyseli 545 Husqvarna moottorisahan ongelmia. Ostin tuollaisen sahan reilu kaksi vuotta sitten. Kirjoitinkin siitä täällä. Oli aluksi täysin mitääntekemätön. Söi bensaa tosi paljon. Sammuili jatkuvasti tyhjäkäynnillä . Oli huono kiihtymään, eikä ottanut kierroksia. Kun oli pitempään tyhjäkäynnillä, kiihdyttäessä tupsautti aluksi mustat savut, sitten kiihtyi, kuin vanha diesel. Käytin sitä myötäänsä korjaamolla. Aluksi vain säätelivät, sitten vaihtoivat kaasuttimen. Ei muuttunut paremmaksi. Seuraavaksi vaihtoivat virtalaitteet. Ei korjaantunut. Oli lähes vuoden liiterissä, kun olin jo luopunu, että sahasta työkalua tulee. Soittelin kuitenkin viime syksynä vielä korjaamolle, niin kutsui käymään sahan kanssa. Remonttimies laittoi sahaan tuon uusimman Mark 2 kaasuttimen takuun piikkiin ja sahahan alkoi toimimaan. Eihän se mikään huippukierros vehje ole, mutta käynti toimii normaalisti ja bensan kulutus varmaan puolittui. Voimaa kyllä riittää. Isommalla vetorissalla on kohtuullinen ketjunopeuskin. Nyt kun olen ollut hankinnoilla, olen sahannut pienemmät puut tuolla 545:llä. Isommat körmyt ovat kaatuneet sillä suurempisylinterisellä 346 huskilla. Tuosta 346 mallista olen tykännyt, omistan niitä vieläki 3 kpl, kaksi niistä vielä huippukunnossa.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 31)