Keskustelut Metsänomistus Joulukuusi

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)
 • Joulukuusi

  Joulu käsillä parin viikon päästä,mitenkä keskustelupalstalaiset kuusensa hommaavat.Omasta metsästäkö vai torilta,vaiko muovikuuseen tykästyneet.Lukiakuviin laitoin kuvan kuusesta,joka varjeli itsensä lähes metrikkäillä vuosikasvuilla joutumasta joulukuuseksi..

 • Leevi Sytky Leevi Sytky

  Noin kun hoitaa kuusen taimikot, ( Metsäkupsan kuva ) niin eivät kelpaa joulupuun tarvitsijoille. Samoin noissa meidän taimikoissa on pitkää vuosikasvua, että jos sieltä joulukuuseksi kelpaavan löytää, niin ihme on.

  vänkäri vänkäri

  Omasta metsästä, vaikka vähän harvempikin. Koristeillahan sitä saa kohennettua. Täydellisen kuusen löytäminen on ollut hankalaa jo pitemmän aikaa. Jonnekkin tuonne puoleentoista metriin saakka näyttää hyvältä mutta sitten alkaa oksanvälit harvenemaan. Ei ole vielä kumminkaan tarvinnut lehtikuuseen tyytyä…

  Iron Man Iron Man

  Omasta metästä.

  Itäsuomen Antti

  Taidan näpistää sen kotipihan naapurin metsistä. Ihan niinkuin naapuri tekee meidän metsien kanssa.

  Oi jouluperinteitä

  Puun takaa

  On ollut suuri ilo tuotaa joulukuusten muodossa joulumieltä satoihin koteihin jo 15-vuoden ajan. Joskus on meinannut oman kuusen otto jäädä aivan viime tinkaan.

  Puun takaa

  Tuo Miisun ”huvikeskus” kuulosti hyvältä!

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Hyvän ja tuuhean joulukuusen löytäminen omasta metsästä yllättävän vaikeaa.Vuosien varrella kun on tottunut valioyksilöihin,niin ei niitä kovin montaa vastaan tule.Taimikot kasvavat hujopuita,joista ei ole kuin suutarin nurkka kuuseksi.Helpommalla pääsisi kun ostaisi kuusikauppiaalta.Omasta metsästä on periaatteeni kuusi tupahan tuoda joulua tuomaan.

  jees h-valta

  Kyllähän h-haavikon alla aika kohtalaisia joulukuusiakin kasvaa kun pääkasvun aika on varjostettua. Mutta eipä aivan viime vuosina ole tullut kuusta laitettua.

  Pähkäilijä

  http://www.guy-sports.com/fun_pictures/christmas_tree_dog.jpg

  täällä on kuuset saaneet olla metsässä talvikauden ja jatkaa keväällä kasvuaan.

  Aukusti

  Toisen ja kolmannen sukupolven Aukustit ym sukua hakivat lastin joulukuusia sisälle ja ulos, sekä vielä lahjaksi parille naapurillekin. Päivän reissu, mutta kukapa sitä vanhasta perinteestä luopuisi.

  Ja tietysti omasta metsästä. Kenpä sitä joulua viettäisi varastetun joulupuun katveessa!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)