Keskustelut Metsänomistus Juhannushavaintoja

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)
 • Juhannushavaintoja

  Savusaunan ovelta katselen maisemia. Naapurin aukolta vastarannalta kaatui tänään myrskyssä säästöpuuryhmä lampeen. No ahvenille tuli kutupaikka ensi kevääksi. Omaa koivikkoa katsoessa meinaa jo hermostuttaa myöhässä oleva harvennus,  jospa ensi talvena aloittaisi tuosta…. Hyvää juhannusta!

 • tamperelainen tamperelainen

  Cityjuhannus kaupungissa maistuu sateen ropistessa asfalttiin.Koivikon myöhäiset harvennukset harmittaa minuakin,tulee jätettyä aina liian taajaksi,metsänomistajan perisynti

  harrastelija harrastelija

  Vaihtelevaa on ollut Juhannusaattosää. Perinteiset juhannuskoivut haettiin, mutta veneen lasku on vielä tekemättä, koska keli on turhan rajua. ”Peirinteinen” Putki-reiska antoi muhkeat paukut ja pullo lensi paukun voimasta 20 metriä!

  Nyt näyttää tyyntyvän, joten tänään tapahtuu vesillelasku! Hyvää Juhannusta!

  Visakallo Visakallo

  Yläkerran isäntä järjesti lähipiirille ja monelle tutulle vihreän, sähköttömän Juhannuksen. Aggregaatit tekevät taas pyhien jälkeen hyvin kauppansa!

  Salonpoika

  Sähköt katkes eilen 17.30 ja tuli yöllä yhden maissa ja meni taas äsken yhdeksältä.Aurinkoista ja rivakkaa tuulta,lämmintä 16. Sahavehkeet on ollut autossa eilisestä iltapäivästä, pitää lähteä ajelemaan onko tiet auki. Ja iso kiitos taas sähkömiehille !

  Tolopainen

  Lähdettiin mökiltä pois jo aamusta. Juhannuksella ei ole merkitystä, johan tuolla viikko vierähti. Oli hiljaista tiellä  muutama taksi tuli vastaan.

  eero heikki eero heikki

  Tuulista ja sateista Pohjois-savossa,(sae kyllä tarpeen).eräs mökkiläinen soitti kun tuuli oli kallistana kuuse tielle päin,kävin sen taljalla vetämässä toiseen suuntaan nurin,jälleen mökillä.Hyvää Juhannusta !

   

  Jätkä

  Meillä on aika hyvä verkkoyhtiö – vaikka ei olekaan halvin. Ei ole sähköt edes räpsähtäneet.

  Meillä on joitakin sähkölaitteita, jotka kyllä kertovat , onko ollut sähkökatkos ja milloin se on päättynyt.

  Pitää lähteä katsomaan entiselle mökilleni, olisiko siellä upouusi palju lämpöisenä.

  Apli

  Tullu taas käytyä raivaamassa, aamulla olin 4 tuntia, hirviemä ja kaksi ruskeaa vasaa oli kanssa ”taimikonhoidossa” minun kanssa, ei kovin arkoja olleet hyvin hitaasti menivät matkoihinsa… Mäen päällä tykänneet makoilla, näkee kauas ja tulee hyvin hajut.

  eero heikki eero heikki

  Vielä tuli toinen keikka tälle päivälle,kunta hälytti kun kunnan puolelta oli koivun haara katolle mänössä,

  puunhalaaja

  Olen opetellut vihdantekoa, ekaa kertaa elämässä. Tuo vitsaksen vääntäminen on kyllä tuskaisaa puuhaa….

   

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)