Keskustelut Metsänhoito Kanki vai Kulmuni

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24)
 • metsä-masa metsä-masa

  Melko tasaveroisia ehdokkaita molemmat, mutta Kalmuni on sisäistänyt paremmin keskustalaiset arvot ja oikeudenmukaisuuden, siis valintani olisi Kalmuni !

  Kalle Kehveli

  Kanki olisi kyllä peruskepulainen, pettää varmasti. Siispä ääni Kulumunille.

  kim1

  Varovainen + puoltoääni kulmunille…kaikkonen on ikään kuin kääriäinen jr.,hänellekin paikka löytyy…,onko lintilä ikään kuin Toyota corolla ….liian harmaa varpunen….,ei nosta keskustan kannatustaentisajan huippulukemiin siis…

  jees h-valta

  Kyllähän kepu nyt nuorekasta ja energistä naista tarvii pelastustalkoisiin. Nuo vanhat äijät laulaa loputkin rippeet suohon tylsyydellään.

  puunhalaaja

  Yhdyn varovasti edellisten huutajien kuoroon. Keksin heti ainakin pari syytä miksi Kulmuni on ylivertainen.

  Tolopainen

  Hahha 31v tytönhupakko keskustan kaltaisen puolueen johtoonko, sellaista ei tule tapahtumaan koskaan. Kyllä pitää olla näkemystä ja kokemusta hiukan enemmän puoluejohtajalla, jos hän todella jotain johtaa kuten Sipilä teki.

  Visakallo Visakallo

  Tästä ei nyt varmasti ihan kaikki pidä, mutta minkäs tosiasioille voi. Seuraavat vuodet Keskustaa ohjaa Jussi Halla-aho. Keskustan puoluejohtaja pystyy vaikuttamaan siihen, kuinka paljon.

  jees h-valta

  Visakallo erittäin sataoikeassa.

  Tolopainen

  Kun puoluejohtoon valitaan hevosmies ja talousmies Pohojanmaalta. Puolue on vakaissa käsissä, ei Halla vie eikä kaadu Rinteeseen. Puoleue palaa vakaille perusalkiolaisille linjoille, joilla Suomea johti aikoinaan Virolaisen Jussi, sai muuten Neuvostoliitosta traktorin ja lypsykoneen. Punanoita sai vain Katin.

  jees h-valta

  Väyrysen myötä kuopataan perusalkiolaisuus ja tilalle tulee perussuomalaisuus.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24)