Keskustelut Metsänomistus Kommentteja keskustelupalstan toimivuudesta

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 105)
 • Kommentteja keskustelupalstan toimivuudesta

  Metsälehden verkkouudistus saavuttaa pian kunnioitettavan neljän kuukauden iän ja pahimmat lastentaudit on sairastettu.

  Tällä viestiketjulla kysymme käyttäjien mielipidettä sivuston ja etenkin keskustelupalstan toimivuudesta. Parannusehdotukset ovat tärkeitä palstan jatkokehityksen kannalta. Kaikkia ehdotuksia ei luonnollisestikaan pystytä toteuttamaan, mutta ehdotuksista muodostuva punainen lanka näyttää suuntaa kehitystyölle.

 • Pähkäilijä

  Jotenkin palsta tuntuu hitaalle mutta kankealle käyttää. Klikkauksen jälkeen ehtii laskemaan välillä kissan ulos ennenkun sivu aukeaa. Samoin johonkin vastausviestiin olisi mukava saada kopioitua alkuperäisestä viestistä osio eri väriseksi jolloin huomaa keskustelevansa samasta aiheesta. Pelkkä tekstin kopiointi ja käsin laitto > rivin alkuun on köyhän miehen vaihtoehto.

  Gla

  Pähkäilijä: ”Jotenkin palsta tuntuu hitaalle mutta kankealle käyttää. Klikkauksen jälkeen ehtii laskemaan välillä kissan ulos ennenkun sivu aukeaa.”

  Minusta nopeus on yksi hyvistä piirteistä. Vanha palsta alkoi jumittaa pahasti ennen uudistusta.

  Konetta käynnistettäessä kannattaa antaa sen ladata kaikki valmiiksi ennen netin avaamista. Muuten kaikki hidastuu merkittävästi, edes google ei toimi nopeasti. Minuutin tai pari kun odottelee, se riittää. Asian voi todeta pienestä merkkivalosta koneen kyljessä, joka osoittaa kovalevyn toimintaa.

  ”Samoin johonkin vastausviestiin olisi mukava saada kopioitua alkuperäisestä viestistä osio eri väriseksi jolloin huomaa keskustelevansa samasta aiheesta. Pelkkä tekstin kopiointi ja käsin laitto > rivin alkuun on köyhän miehen vaihtoehto.”

  Totta, mutta toisaalta nykyisen systeemin luonne on sopusoinnussa metsäalan kanssa.

  hemputtaja

  ##Kirjautuminen
  Minun Apple laitteeni (Mac ja iPad) muistavat kirjautumiseni kun en kirjaudu ulos. Vaikka ao. ikkuna olisi välillä suljettuna.
  Lähetetty: syys 01 2012
  kirjoittaja: A.Jalkanen##

  Noin se toimisi meikänkin kone jos pysyisin kirjautuneena ja jättäisin täpin kohtaan ”Muista minut”. En vain tykkää sellaisesta järjästelystä.

  Joku valitti palstan hitaudesta. Mielestäni tämä on melkoisen nopea, että hitausvika on jossain muualla ei palstalla.

  Tuo ”lainaus” toiminto saisi kyllä olla. Tympii tuo copy-paste ruljanssi. Lisäksi kopioitu viesti jää helposti huomaamatta.

  Gla

  Minulla kone ei auta kirjautumisessa, vaikka rasti olisikin ”muista minut”-kohdassa. Ilmeisesti kyse on jostain suojausasetuksista. Koneeni tyhjentää netin sulkemisen yhteydessä historiaa yms. juttuja niin paljon kuin mahdollista.

  Tuo lainausmahdollisuus olisi tosiaan hyvä, mutta tekstin korostaminenkin auttaisi erottamaan lainaukset omasta tekstistä. Tietysti copy/paste-ruljanssi säilyisi.

  kisi

  # Jotenkin palsta tuntuu hitaalle mutta kankealle käyttää. #

  Lainasin tuon Pähkäilijän loistolauseen kokeeksi. Miltäs tuntuu?

  Leevi Sytky

  # Lainasin tuon Pähkäilijän loistolauseen kokeeksi. Miltäs tuntuu? #

  Hyvä idea! Noin erottuu lainaus muusta tekstistä.

  Muokkasin; noitten härvelien ja tekstin väliin välin.

  kisi

  Leevi Sytky pari minuuttia sitten:
  # # Lainasin tuon Pähkäilijän loistolauseen kokeeksi. Miltäs tuntuu? #
  Hyvä idea! Noin erottuu lainaus muusta tekstistä. #
  Ja tästä alkaa muu teksti. Erohan on kuin yöllä ja päivällä!
  Muu teksti loppuu tähän.

  Kokeilen vielä muokkausta: siitä jää ilmeisesti merkintä aihelistaukseen ”viimeisinpänä viestinä”, vaikka jo aiemmin lähetettyä viestiä on vain korjailtu / tehty lisäyksiä. Niin näkyy olevan, hyvä tietää!

  Leevi Sytky

  Hitaus mutta kankeus on joskus hyväkin juttu. Ehtii miettiä vähän mitä sanoo, tai jättää sanomatta, tai tekemättä.

  Leevi Sytky

  Hymiön lisääminen tekstin jälkeen antaisi ilmeikkyyttä ja lisäselvennystä kirjoittajan aikeista.
  Mm. Konekansan palstalla on näitä hymiöitä joka tarpeeseen. Uskomattoman hyviä oivalluksia, ei tietenkään tosikoille sopivia.
  Käykääs kattomassa.

  kisi

  Hitaus mutta kankeus on monessa tapauksessa etupäässä siunauksellinen syntymälahja. Sitkeällä harjoittelulla sitäkin (hitautta mutta kankeutta) voi varmaan oppia…

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 105)