Keskustelut Metsänomistus Kuka vastuussa rikkidirektiivistä?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)
 • Kuka vastuussa rikkidirektiivistä?

  Rikkidirektiivitä lankesi suomalaisille maailman raskain taakka,600 miljoonaa lisämenoja,koska vientiteollisuutemme on lähes täysin laivakuljetusten varassa.Käsittääkseni Keskustan Paula Lehtomäki ministerinä teki ratkaisevat päätökset asiassa.Meppi Satu Hassi teki hartiavoimin töitä saadakseen rikkidiretiivin Itämerelle.Missä oli silloin muu hallitus,puolujohtajat,elinkeinoelämän edustajat,metsäpomot?Kyllä suomalaisia hölmöjä on rokotettu ilmantonmuutoksella raskaasti.Esim Saksa lisää valtavasti ruskohiilenkäyttöä,saastuttaa Euroopan ilmaa,näin katsoen laivojen päästöt joutuvat eri mittakaavaan terevysriskinäkin

 • tamperelainen tamperelainen

  Itämeren rikkidirektiivi koskee vain IMO:n kuuluviä valtioita.Esim Venäjä ei järjestöön kuulu,joten venäläisillä laivoilla ei ole mitään rajoituksia.Kaiken lisäksi ne ottavat piakkoin rekkaliikenteeen tavoin kaikki merikuljetukset venäläisille.Hassi ja Lehtomäki ”tilasivat”kalliin rikkidirektiivin vain Suomelle.Rouvat kusivat täydellsiseti omaan pesäänsä
  EU:n vihermepit on uhka koko Euroopan taloudelle hihhuloinnillaan

  Kuitupuunkasvattaja

  Leevi,

  Kunnioitan luontoihmisiä ja pidän itseäni ympäristötietoisena ajattelijana ja toimijana.

  Rikkidirektiivi on kyllä nyt toteutettu housuunkusemalla -tyyliin. En ymmärrä, että miksi suomalainen munaa asiat oman maansa kannalta, kun haluaa mielistellä maailmaa.

  tamperelainen tamperelainen

  Nämä hassit ja lehtomäet kuppaavat kansantaloutemme kuralle(..veroja..veroja lisää loputtomasti).Suomalainen politiikka on täynnä vihehihhuleita ja vellihousuja.Vain kun kansantalous on kunnossa,kansakunta voi tehdä järkevää luonnonsuojelua ja sosiaalipolitiikkaa.Talouden pettäminen johtaa luonnon katastrofeihin.Metsätalouden kannattavuusraja siirtyy 100km etelämmäksi rikkidirektiivi takia

  tamperelainen tamperelainen

  ”Kunnioitan luontoihmisiä ja pidän itseäni ympäristötietoisena ajattelijana ja toimijana.”

  Hurmoshenkisellä,valtaa tavoittelevalla poliittisella ”luonnonsuojelulla” ja tavallisen ihmisen luonnonsuojelulla on loppujenviimeksi vähän yhteistä,vaikka muuta selitellään

  ”Rikkidirektiivi on kyllä nyt toteutettu housuunkusemalla -tyyliin. En ymmärrä, että miksi suomalainen munaa asiat oman maansa kannalta, kun haluaa mielistellä maailmaa.”

  Hyvä esimerkki suomalaisen ympäristöliikkeen munauksista oli Rion ilmastokokous.Suomella oli siellä megasuuri valtuuskunta,jossa ei tietenkään yhtään metsänomistajaa,vaikka metsäasioistakin päätettiinkin.Kokous oli erikoinen että kokouksen tulokset julkistettiin heti kokouksen aluksi.Riossa kait piti sopia metsien hiilinieluista.Ympäristöministeri Ville N alkoi väsyttämään ja antoi periksi muiden maiden neuvotelijoille ja niin Riosta tultiin muutaman kymmeen miljoonan lisälaskun kanssa vaikka -Suomen piti olla kymmeniä miljoonia saamapuolella-Lobbaustaidot riittää vain kotimaan kuppaukseen

  Kurki

  Vanhasen hallitus hyväksyi tuon rikkidirektiivin ” paskalaki” Paula Lehtomäen (kepun upottaja) ollessa ympäristöministerinä ja Satu Hassin ollessa esityöntekijänä.

  Siinä syylliset tai sankarit.

  ostaamyy

  Rata jäämerelle ja satama, Itämerellä ajelkoon venäläiset

  Puun takaa

  Europarlamentaarikko Petri Sarvamaa kertoo, että Suomi ei saakaan antaa valtionapua haluamallaan tavalla rikkipäästörajojen saavuttamiseksi suomalaisessa laivarahtiliikenteessä.

  Asiaan suhtaudutaan nihkeästi EU-komission kilpailun pääosastolla. Näin Suomi ei vastoin julkisuudessa esiintyneitä väitteitä saisikaan tukea varustamoja.

  Euroopan parlamentti hyväksyi täysistunnossaan Strasbourgissa meriliikenteen rikkipäästörajoituksia koskevan direktiivin, joka määrää Itämeren päästörajoitusalueella laivojen polttoaineiden rikkipitoisuudeksi korkeintaan 0,1 prosenttia vuoden 2015 alusta lähtien.

  ”Ensin Suomi ajoi omille merialueilleen mahdottomat rikkipäästörajat. Sitten Euroopan unioni laati direktiivin, jonka parlamentin pääneuvottelija väittää helpottavan valtionavun antamista siirtymäkauden kustannuksiin. Tämä ei pidä paikkaansa”, Sarvamaa sanoo.

  Sarvamaan mukaan EU:n komissiosta on ilmoitettu Suomelle, että valtionapu rikkoisi EU:n kilpailusääntöjä.

  ”Tilanne on täysin järjetön. Jos jokin EU:n alueella vääristää kilpailua, se on tämä direktiivi. Ei voi olla niin, että yhden jäsenvaltion vientiteollisuus joutuu pitkien kuljetusmatkojen takia täysin mahdottomaan alakynteen rahdin kustannuksissa”, Sarvamaa sanoo.

  Sarvamaa yritti vielä heinäkuussa saada direktiiviin viiden vuoden siirtymäajan Itämeren, Pohjanmeren ja Englannin kanaalin päästörajoitusalueille. Täysistunnossa Sarvamaa äänesti rikkidirektiivin neuvottelutulosta vastaan.

  Kauppalehti

  Visakallo Visakallo

  Elinkeinoelämän keskusliiton EK:n mukaan Suomen ulkomaankaupalle koituu direktiivistä satojen miljoonien, jopa miljardin euron vuosittainen lisäkustannus.

  suorittava porras suorittava porras

  No jooo! Eikö riittänyt ,että pissattiin housuun ? Pitikö vielä torttukin lykätä samaan syssyyn ! Tulee oikeasti Kekkosta ikävä . Tämä ei olisi ollut mahdollista hänen aikanaan . …ja maanpetturit olisivat saaneet ansaitsemansa kohtalon.

  On surkuhpuaisaa , että saivarrellaan siitä , kuka tuki muutamalla eurolla ja ketä . Samaan aikaan toisaalla aiheutetaan paljon suurempaa vahinkoa tuhoamalla maamme kilpailukyky kokonaan vientimarkkinoilla. Nyt ei selittelyt auta , maamme kannalta epäedulliset päätökset junailleet on saatava edesvastuuseen teoistaan.

  tamperelainen tamperelainen

  Satu Hassi ajoi 70 luvulla tarmokkaasti punaliput liehuen Suomeen neuvostoliittolaista sosialismia,nyt Suomen kurjistaminen alkaa onnistumaan.Hassin kuolleisuustilastot perustuvat Vihreiden omiin tutkimuksiin,lääketiede ei niitä tunne.Koskahan tämä kusettaminen loppuu?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)