Keskustelut Metsänomistus Laittoko moni metsärahat wincapitaan?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 19)
 • Laittoko moni metsärahat wincapitaan?

  korkoa kasvamaan. Eikös täällä ollut aikoinaan niitä uskovaisia, jotka laittoi rahansa tuohon pyramiidiin.

  On pääjehu Kailajärvi passitettu nyt lusimaan tuomiotaan
  vihdoin ja viimein.

 • Raaka-Aarne

  Loppujen lopuksi yllättävänkin moni aivan täysijärkinen ihminen laittoi rahojaan Wincapitaan. Ilmeisesti heillä ei ole ollut pienintäkään hajua sijoitustoiminnasta. Hälytyskellojen olisi pitänyt soida viimeistään siinä vaiheessa, kun kautta rantain lupailtiin jopa satojen prosenttien tuottoja.

  Itse olen kuullut tapauksesta, jossa Wincapitaan erehtynyt henkilö sai värvättyä mukaan myös työkavereitaan. Sai ilmeisesti jokaisesta uudesta jäsenestä itselleen jonkinlaista bonusta. Kun koko kuvio paljastui huijaukseksi, on tilanne ollut vähintäänkin nolo. Toivoa sopii, etteivät työkaverit menettäneet kovin paljoa rahaa. Joka tapauksessa, kaveruus lienee ollut siinä tilanteessa koetuksella.

  Raaka-Aarne

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Yksikään täysijärkinen ei pane tuollaiseen rahaa. Eikä yksikään täysijärkinen usko lumikkohypoteesiin.

  caddy777

  Ei moni täysjärkinen usko tuhoojaproffankaan höpinöihin

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Vanhan palstan aikana täällä oli vielä voimakas Wincapita puolue, mutta nyt kun ollaan jokainen selkeästi kiinteällä nimimerkillä, niin tuskin Kailajärvi puolustajia saa. Siihen saattaa vaikuttaa myös se että tuomio tuntuu jo hyvinkin lopulliselta.

  Sinänsä nero, joka pystyy tuollaisen jymäytysvyyhdin edes kehittämään. No, ei toki ole ensimmäinen älyllisesti lahjakas, joka on joutunut tiilenpäitä lukemaan, liiallisten neronleimaustensa takia.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Minulle yksi yrittäjä tarjosi mahdollisuutta sijoittaa tuohon nerokkaaseen kohteeseen. Viisi ensimmäistä sanaa aiheesta sanottuaan minä sanoin hänelle, että tuo on aivan varmasti huijaus. Hän jatkoi kuitenkin aiheesta pari tuntia. Minä sanoin silloin siihen, että jos tuo olisi mahdollista, niin minulla olisi jo nyt kaikki maapallon rahat ja marsinkin rahat ja sen lisäksi omistaisin koko maailmankaikkeuden.

  metsänvartija

  Omaan metsään olen sijoittanut varausten verran, eli 15%.

  Hieman pörssiin ja Metsäliittoon. Osingot on helppoa tuloa ja korko raksuttaa yötä päivää. Nokia ei tosin maksa osinkoa tänä vuonna ollenkaan, taitaa olla se toinen Wincapita.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Harrastelija:
  ”Mitenkähän se jakselee karenssin oikeusprosessi? ”

  Tarkoitit varmaan kartellin?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Puun takaa

  Osingot muutamasta yhtiöstä ovat ihan mukava tulonlisä vuosittain.
  Varsinaista pörssikauppaa ei tule käytyä.

  metsänvartija

  UPM maksaa samaa osinkoa vuodesta vuoteen. Kurssi on tosin alhaalla…taloustilanne on tosin hankala.Odotan vielä jos tipahtaa.

  Finanssikriisin aikaan UPM:ää sai 5:lla, ja vähä allekin.

  tamperelainen tamperelainen

  >>>>UPM maksaa samaa osinkoa vuodesta vuoteen. Kurssi on tosin alhaalla…taloustilanne on tosin hankala.Odotan vielä jos tipahtaa.

  Finanssikriisin aikaan UPM:ää sai 5:lla, ja vähä allekin.<<<<<

  Kun ajat paranee pomppaa umppi heti 15 euroon
  Pörssiosakkeet tuskin paljon enään halpenevat,tuntuu että etelä-eurooppakin on vakauttamassa taloutensa.Veikkaisin osakkeiden hintojen lähtevän hienoiseen ,joskin hitaaseen nousuun

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 19)