Keskustelut Puukauppa LT&Biowatti kokemuksia?

 • Tämä aihe sisältää 4 vastausta, 5 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten VisakalloVisakallo toimesta.
Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • LT&Biowatti kokemuksia?

  Onko kokemuksia heidän hakkuista? Miten menny? Oletteko olleet tyytyväisiä?

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  On hyviä kokemuksia, mutta jo 10 vuoden takaa. Oli sellainen 1400 kiinnon pystykauppa, pääasiassa energiapuusta. Oli kovin hajanaisia kuvioita, niin tuli myös hiukan tukkia ja aika paljon pikkutukkia.

  Ei mitään valittamista hommassa. Pitää kuitenkin muistaa että kyse on aika paljon hankintaesimiehestä ja erityisesti konrurakoitsijasta, joten kokemukset saattavat olla kovin erilaisia paikkakunnittain ja vuosittain.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Gla Gla

  Ei hakkuista, mutta kaupanteosta. Viereisen kuvion tarjouskilpailun yhteydessä olivat kiinnostuneet hakkaamaan myös tämän leimikon. Tekivät siitä niin houkuttelevan tarjouksen, että pudotin firman pois kisasta kokonaan.

  Myyjän aliarviointi ei kuulu niihin seikkoihin, jolla minun kanssa pääsee sopimukseen. Tässä tapauksessa oli kyse nuoren koivikon harvennuksesta, joka on muutama vuosi sitten harvennettu. Jos urakoitsijan olisi päästänyt koivikkoon, ei sinne olisi enää paljon puuta kasvamaan jäänyt. Helppoa heidän olisi siitä ollut energiapuuta puida.

   

  KeMeRat

  Ei kai koivikko ollut isäntälinjan harvennuksen jäljiltä…

  Visakallo Visakallo

  LT&Biowatista ei ole kokemusta, mutta sen fuusiokumppanista Neova Oy:stä (Vapo) oli vuosi sitten ihan hyvä kokemus. Hyvä työnjälki ja ottivat tukit tarkasti männikön 2. harvennuksesta. Seitsemän vuotta on minulla ollut lyhin koivikon harvennusväli. Oli tosin hyvä maapohja ja hyväkasvuinen kloonikoivikko.

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)