Keskustelut Metsänhoito Metsälehden kilpailu

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)
 • Metsälehden kilpailu

  Miltäs kuulostaa tehdä jokaviikkoinen kilpailu jostain metsään liittyvästä aiheesta- Palkintona voisi olla parhaalle vaikka metsälehden vuosikerta ja JOKAISELLE voittajalle maininta nettisivuilla. Itse ainakin olen niin kilpailuhenkinen. että haluan voittoa.

  Kysymykset voisivat olla vaikka puun kokoon tai ikään perustuvia. Tai yleisempiin tuhohyönteisiin liittyviä- Tai maatyyppiin.
  Tärkeintä on kumminkin lisätä ihmisten kiiinnostusta metsään.

 • Gla Gla

  Minäkin haluan palkintoja. Varmaan joku haluaa ne minulle antaa.

  Suden jälki

  Idea on osallistua ja samalla lisätä metsälehden levikkiä
  Lisäämällä levikkiä tulee metsälehti yhdeksi IKONIKSI muiden vaikka HS rinnalle. Nythän Suomi 24 yrittää puhua. mutta tämä se on ainoa oikea palsta

  Tulevaisuudessa Kun jenkkien sijoitusrahastot haluavat äänivaltaa lapsien kasvatukseen, niin Metsälehden ostaminen ei ainakaan jää rahasta kiinni.

  Puun takaa

  Näin nettipalstalla taitaisi kilpailujen oikeellisuudesta tulla ongelmia. Ainoa kilpailu, minkä voisi kunnialla järjestää, voisi olla metsäaiheinen valehtelukisa. Suoritus hylättäisiin vain, jos tarina osoittautuisi todeksi!

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Tai vedonlyönti. Heh heh.

  jees h-valta

  Nytkin joudun hiukan olemaan hyvän S.J:n idean ilonpilaaja kun muistuttaisin että Metsälehti ilmestyvässä paperiversiossa kuitenkin hienosti huomioi keskustelupalstan parasta antia tai siis jotain ajankohtaista josta kommentteja suoraan julkaistu.
  Keksikää hyviä ajankohtaisia avauksia niin pääsette lehteen kommentteinenne, edelleenkin. Noita metsävisa-kisoja on pilvin pimein joka tapahtumassa jossa metsään mennään. Aina ei viitsi edes osallistua. Myös julkaistuista kuvista muistaakseni maksetaan jokin palkkio ilmeisesti lehden tilauksen hyvitteenä.
  Korjatkaa jos olen antanut harhaanjohtavaa infoa.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Tarkennus Jessen mainitsemaan kuvakorvaukseen,lukijakuvana julkaistuna Metsälehdessä palkkio 50€.Hyvä systeemi,pääsee meidän palstalaisten tänne laittamista kuvista yksi/per.Metsälehti / lukijoiden nähtäväksi.

  6 m3 6 m3

  Juu, ja verot pidätetään. Verokorttia pitää vilauttaa.
  Maksetaan rahana, ei tilausmaksujen hyvityksenä.

  huski

  JEES

  Gla Gla

  Eikös Metsälehden kilpailussa (pitäisi aueta ylhäältä oikealta kohdasta ”Pelit”) luvattu jakaa palkintoja? En saa tuota nyt auki, kun F-Secure herjaa sisällöstä. Toivottavasti ei ole hakkerit asialla, vaan oman koneen suojausasetukset turhan tiukalla.

  Mehtäläinen

  Eikös kilpailussa ollut alussa palkintona mönkijä?
  Milloin lienee tarkoitus arpoa palkinnot?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)