Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen auto

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 32)
 • Metsämiehen auto

  Merkitty: 

  Kuinka moni kuljettaa varusteensa metsään ja metsästä pois autossa sillä tavoin kuin uusimmassa Metsämakasiinissa havainnollistettiin auto testissä?  Itse olen suosinuit kevytperäkärriä.

   

 • Jätkä

  arto. Sama Transitit niillä on edelleenkin. Jos joskus pääset niin lähelle, että näet kunnolla, niin katsoppas, mikä on siinä takaosan kyljessä – lähellä takapyörää! Eikö vaan muistuta ilmanvaihtoventtiilin ulkoritilää? Mitähän varten sellainen on siihen asennettu? Kun nätisti pyydät, voit päästä kurkistamaan takapenkin taakse / alle. Takaosa on rakennettu ikäänkuin umpinaiseksi tilasi – eristetty matkustamosta. Matkustamoa pitää lämpimänä Webasto tai Eberi . Siihenkään ei kannattaisi Bensiinihöyryjä johdattaa, sehän ottaa ilman siätiloista.

  arto arto

  Kyllä olen istunut sen ransun takakontissa ja jutellut heidän kansaan. Ihan tavan trasetti se oli. Sahat ja bensaa 20 l kanisteri kumi remmillä kahvasta kiinni ettei kaadu. Mulla ei enää volvoa ole. Työ autona ford

  kim1

  Kuukausi sitten oli erään aikakauden loppu…11 vuoden aikana 3:lla eri hiluxilla tuli päristeltyä 550000 km…,nyt alla Ranger…,kai siihenkin tottuu..,on siinä ainakin vaihteita riittävästi…

  Metsuri motokuski

  Ainakin on parempi auto ajaa. Tullut paljon ajettua kummallakin. Hiluxi on hyvä työjuhta mutta rangeri jousitukseltaan miellyttävämpi ja henkilöautomaisempi. Jos ei paljoa tarvii tavaraa liikuttaa niin ehdottomasti rangeri.

  Jätkä

  -Minä taas olen luullut, että Bensiinihöyry tarvitsee kipinän – tai tulta yleensä – syttyäkseen ja höyrynä tapahtuu niin nopea palaminen, että sitä usein kuvaillaan räjähdyksenä.

  Bensiinistä haihtuvia / irtoavia höyryjä pidetään terveydelle vaarallisina, jopa niin, että jakeluasemilla autoa tankatessa pitäisi vältellä bensiinin hajuja – esim ilmavirtauksien mukaan. Nuoriso käyttää bensiiniä kuin jotkut joskus Tinneriä hangittäen kastellun trasselin läpi bensiinihöyryjä.

  Henkilökohtaisesti en arton Eordin kyydissä pitkään viihtyisi, pelkästään tuon bensiinin katkun takia.

   

  arto arto

  Kauaksi olet viraantunut metsurin elämästä. Kuvitelee että auto haisee sisältä bensalla. Voin kertoa minun autossa tuoksuu ihan muu kuin bensa. Ensinäkin sahaan niin että sahasta bensa loppuu (tankki tyhjä) Virallinen bensakanisteri kestää paljon painetta. Korkki tiivis ei vuoda. Mistä voi tulla bensanhaju. Onko kukaan sellainen joka täyttää tankin ja nostaa autoon. Epäilen.

  Rane

  Yritin etsiä uutista moottorisahan räjähdyksestä autossa mutta en löytänyt.Sen sijaan löytyi uutinen jossa moottorisaha oli tipahtanut avolavan kyydistä ja takertunut takana olevan auton keulaan sytyttäen sen palamaan.Tämän otannan perusteella on huomattavasti turvallisempaa kuljettaa sahaa auton sisällä kuin esim.pickupin lavalla.

  Chainsaw falls off moving truck, starts fire on different car – YouTube

  jees h-valta

  On ehkä syytä pitää huolta avolavan takakannen moitteettomasta toiminnasta. Yksi noiden autojen paskimmin tehtyjä ovia on juuri takalaita ja sen lukitus. Miksi auto pitää pilata olemattomalla salpalaitteella kun parempiakin on maailma väärällään. Ja toinen on takakannen kuormituskestävyys. Esim. mönkijän ajo avolavalle aiheuttaa sisäkatteen painumaa ja kannen vaijeritkin ovat erittäin kovilla. Hiukan noihin asioihin voisi joku autonvalmistaja paneutua. Esim. myös ajoramppien turvallinen kiinnitys takalaitaan pitäisi kehittää. Kannen alareunassa oleva saranakuppi on myös herkästi ruostuvaa tavaraa ja iäkkäämpänä saattaa jopa muljahtaa kuopastaan koko kansi. Nämä ovat kokemuksia edellisten avolavojen suhdanteesta niiden käytettävyyden suhteen. Tässä nykyisessä kaikki on vielä kunnossa ja siksi korostinkin juuri rasvan ja öljyämisen merkitystä ettei takakansi esim. omin päin aukea huonosti salpautuessaan. Eihän sieltä juurikaan muuten mitään pääse varisemaan.

  Perassic Park Perassic Park

  Jos vallasväkeä varten valmistetaan luxusta…

  -Meikäläisen elämä onkin aitoa Hi-luxusta!

   

  ”Kuukausi sitten oli erään aikakauden loppu…11 vuoden aikana 3:lla eri hiluxilla tuli päristeltyä 550000 km…,nyt alla Ranger…,kai siihenkin tottuu..,on siinä ainakin vaihteita riittävästi…”

  Mettämakuri

  Paketti tai lava auto se olla pitää bensiinin kuljetukseen. Neliveto niin pääsee perille ja sieltä pois.

  Webasto kauko ohjaimella on kyllä mukava varuste.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 32)