Keskustelut Metsänomistus metsätila myynnissä

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)
 • metsätila myynnissä

  Näkyykin olevan myynnissä eräs metsätila Paskolammen maisemissa, Tammelassa.
  Miltäs vaikuttaa hintapyynti? Etelälisää 2kymppiä? Mitä mieltä väki on.

 • paskolammi paskolammi

  Ps. tuolla näkyy myös noita muinaisia turvepalstoja, lilliputteja.

  paskolammi paskolammi

  Äitini on Tammelasta lähtöisin. Hienoja ovat maisemat. Ja paljon aikoinaan kuljettiin Metsäkoulunkin maisemissa, luontopoluilla, laavuilla. Ja Liesjärven puistoissa. Mm. melottiin tuolta Poriin 220 km.
  Asuin Tammelassa 3kymppisestä melkein 5kymppiseksi.

  Metsäkoulun rakennuksista en tiedä, mutta opettajat Markku ja Hemmo ovat tuttujani. Sääli hienon koulun lopetus!

  ”Kulttuurierot”. Taidat tarkoittaa hämäläisyyttä:)

  tamperelainen tamperelainen

  Tarkoittanet tuota(Metsälehden myyntipalsta) 29ha/pyyntö 100000.Metsätaloudellinen arvo kauppasummamenetelmällä n 55000.Tämmöst tää on.Joku maksaa 90000.Parhimmillaan Pirkanmaalla on maksettu jopa kaksinkertaisesti metsätaloudelinen arvo peräkylienkin palstoista.Tosin roikkuu näitä myyntilistoillakin kuukausiakin.Ei se hullu ole joka pyytää vaan se joka maksaa

  paskolammi paskolammi

  Jep. Sehän se.
  Huonohko bisnes. Mukavaa kuntoilua, jos asuisi lähellä, eikä ole muita velkoja!

  jees h-valta

  Jos olisi lähempänä voisi jopa kiinnostaa tuossa 70-75000 paikkeille jos heti hakattavaakin löytyisi. Olihan siellä hyvät tieyhteydet plussaa ja jos ei hoitorästejä niin mikäettei.

  tervas tervas

  Kauppa käy tulikuumana. Pohjois-pohjanmaalla oli palsta jonka metsätaloudellinen arvo kauppasummamenetelmällä oli reilut 20te, tarjouskaupalla kaupat tehtiin tuplasti kalliimmalla hinnalla. Eipähän tarvitse ostajan miettiä mihin tuotot sijoittaa, tuotto tuskin ylittää edes inflaatiota. Muut arvot, muut arvot…

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Harrastelian esiintuoman Jyväskylän palstan hinta ehkä 80-90000 euroa,jos kasvuisat maapohjat.Puusto oletus havupuuta,onkohan heti hakattavaa harvennusta?.

  kuivakorpi

  Itse tuli ostettua juuri 19ha vapailta markkinoilta keski-suomesta. 2000m3 puuta. Heti hakattavaa n. 600m3 pääosin päätehakkuuta. Jäljelle jää n.8ha hyvälaatuisia männiköitä iältään 30-40v. Tie menee läpi ja kesäkorjuu onnistuu. Tarjosin reippaasti mutta ajattelin jonkun hullun tarjoavan enemmän. Suurin hullu olinkin sitten minä. Mielestäni ok kauppa vaikka hoitorästejäkin on mutta ne teen itse.
  Mitä luulette minun maksaneen? Entä paljonko olisitte tuollaiseen itse sijoittanut?
  Onko muut olleet kaupoilla?

  jees h-valta

  60-65000 näin äkkiseltään ajatellen.

  kuivakorpi

  Hyviä arvauksia. Itse laskeskelin kanssa metsätaloudellisen hinta-arvion karvan päälle 50t€. Odotin jonkun maksavan sen 70t ja itse tarjosin tuolta välimaastosta jolla se sitten tarttui haaviin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 12)