Keskustelut Metsänomistus metsäverkko

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 13)
 • metsäverkko

  Merkitty: 

  Saako mhy:ltä tunnukset metsäverkko ohjelmaan jos olet jäsen? Olen kuullut, että vaaditaan voimassa oleva metsäsuunnitelma? Onko kokemuksia

 • Tolopainen

  Ei saa kun on MG:n ohjelma, pitää olla sen puljun jäsen.

  Puistola

  Metsäverkko taitaa olla metsägroupin järjestelmä mutta tarkoitin mhy:n käytössä olevaa metsänomistajille tarkoitettua ohjelmistoa myös mobiiliin

  jees h-valta

  Eikös se ole Silvanetti josta sinun Puistola pitäisi ominaisuuksia tutkailla. Mutta onhan Metsäverkko siihen nähden aivan ylivoimainen ominaisuuksiltaan. Mutta jostain ne pohjat sinne on syötettävä joten suunnitelmaa vain tilaamaan. Mitään ei tipahda mistään kuin manulle illallinen.

  Tolopainen

  Jotkut joutuu maksamaan yhdistykselle sellaisesta jonka Metsäverkosta saa ilmaseks.

  harrastelija harrastelija

  Minä olen vertaillut tilatietoja  metsään.fin ja metsäverkon välillä ja antanut metsään.fistä valtuudet siirtää sieltä tietoja myös metsäverkkoon. Ainakin omien tilojen tiedot ovat tarkemmat metsään.fissä kuin metsäverkossa valtuutuksesta huolimatta?

  Metsään.fissähän järjen mukaan pitäisi olla tiedot päivitetty ajan tasalle! Sinähän ilmoitat (tai ostotaho pystykaupassa) metsän myynnistä metsäkeskukseen ja itse voit ilmoittaa tehdyt toimenpiteet metsään.fin kautta. Nyt siellä on ruuhkaa, joten ei ehkä päivitys tule kahdessa viikossa?

  Metsäverkossa tuntuu olevan henkilöstöpula? koska sinne ei tule muutosta useamman ilmoituksen jälkeenkään? Jopa MG:n omien hakkuiden tietojakaan ei viedä metsäverkkoon? Vai onko se henkilöistä kiinni?

  oksapuu

  Jos nyt ilmaista haetaan niin Metsään.fi on sellainen…

  Ei vaan ole vielä kovin luotettava, tiedot pitää käydä tarkistamassa maastossa.

  jees h-valta

  Harrastelija on kyllä saman huomannut kuin minäkin. Se on lähes suoraan ostomiehen aktiivisuudesta kiinni päivittyykö Metsäverkko. Minulla on nykyään aika hyvin päivittynyt mutta vain niiltä osin missä on Metsä-Groupin tapahtumia. Muut makaa suoraan samoilla Metsään.fi:n tiedoilla joita on kyllä siirtovaiheessa muokattu hiukan ”ärtsymmiksi”.

  trimmeri

  Onkos joku testannut sitä valokuvajuttua? Menny tovi jos toinenkin, kun ei ole ollut metsäverkkoa kännyssä ja nyt siellä on tuollainen maksullinen jutska.

   

  harrastelija harrastelija

  Tarkoitatko Trestimaa? On tainnut osoittautua liian työlääksi tai epävarmaksi? MG antaa ohjelman käyttöön ilmaiseksi, mutta pilvipalvelun kuvat atitavat tulla kalliiksi?

  Kuinka olisi, jos dronella kuvattaisiin laserin avulla? Voitaisiin kohdentaa paljon tarkemmin kuin lentokoneella.

  Menninkäinen

  Metsäverkossa pystyy itse muuttamaan kuvioiden puustotietoja, muokkaamaan kuvioita. Tekemään kuvioiden muistiinpanoja. Omiin tarpeisiin paljon käytännöllisempi kuin metsää.fi.

  Miinuksena välillä tuntuu tökkivän ja olevan epävakaa. Eikä yksi pieni ostopalsta ole puoleen vuoteen vielä siirtynyt tuonne.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 13)