Keskustelut Puukauppa MG bonukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)
 • MG bonukset

  Bonuksia vanhenee vuodenvaihteessa. Seuraava kauppa maksetaan vasta 2024. Onko muita mahdollisuuksia hyödyntää bonuksia kuin tilata tavaraa mg kaupasta. Taimia en tarvitse.

 • Tolopainen

  Ei nuo bonukset vanhene, jotka voi ottaa rahana tai ostaa tavaraa tai palveluja. Eihän niihin ole merkitty mitään vanhenemisaikaa.

  samuelmankinen580

  Kyllä nuo tietojen mukaan vanhenee 31.12. Eli pakko katsastaa kaupan puolelle ennen sitä.

  Ola_Pallonivel

  Joskus otin Huskyn seteleitä, sai lisäaikaa. Tarjouksesta ostin sitten sahan.

  jees h-valta

  Tolopan tietotoimisto on vanhentunut jo aikaa. Kaikella on sopimuksensa ja ne ovat osin yksilöllisiä. on myös eri tasoja joissa bonusta kerätään. Jos on ilmoitettu tai Metsäverkossa niin lukee on parasta asioira juuri kaupassa. Aina sitä jotain turvavarustusta esim. tarvii.

  Visakallo

  Tolopainen on kyllä ilmoittanut, että heillä ei mitään suojauksia tarvita!

  Visakallo

  Metsätyövarusteisiin kannattaa kyllä ihan oikeasti satsata. Vaatetus ja jalkineet ovat kehittyneet valtavasti niistä ajoista kun ensimmäistä kertaa nykäisin sahaa käyntiin. Tänä päivänä voi sanoa, että ainakin varusteiden puolesta metsään voi mennä keli kuin keli. Täksi päiväksi onkin luvattu tännepäin jopa erinomaista työilmaa.

  Tolopainen

  Meillä ei vanhene raha tilille, se menee sijoituksiin joka puukaupassa, etujäsen tarjoukset kannattaa hyödyntää nopeasti.

  Visakallon on syytä pitää huolta että ei telo itseään, kun väsyneenä yrittää raivata, siinä vain bensaa palaa kuten tiedämme.

  Harjavalta vielä asioi sellaisessa verkkokaupassa, jota ei enää olekaan.

  Visakallo

  Metsässähän sitä Tolopainen  ihminen vain virkistyy entisestään. Kyllähän  sitä bensaa kieltämättä taaskin palaa, kun nykyisenkin työmaan ympärillä on puolen kilometrin matkalla kuvioita, joihin tulee tehtyä 10-20 metrin syrjähyppyjä. 3 hehtaarin raivausala kasvaakin yli 3,5 hehtaariin. Mukavuudenhalukin lisää bensankulutusta, kun kahvoissa tulee pidettyä lämpöjä jo päällä.

  Tolopainen

  Ei tälle syksylle ehdi raivaamaan, menee aika rahan ansaitsemiseen ja harrastuksiin. Pitää valmistautua hirvijahtiin, jonkun pitää hoitaa nuo vahinkoelikotkin. Toiset vain kitisee, eikä tee mitään sillä saralla.

  Eräänä päivänä raivausinto loppuu, se on kuten suunnistus, jos ei enää jaksa juosta, Se ei ole mielekästä.

  Visakallo

  Älähän nyt Tolopainen, kyllä tässä osaltaan hirvijahdinkin edellytyksiä on hoidettu. Kymmenkunta kilometriä metsäteitä rakennettu ja pidetty kunnossa ja taimikot pidetty raivattuna, jotta näkee, että onko niitä ammuttavia ja minkä verran.

  Olisihan se Tolopainenkin muuten mennyt raivaamaan, mutta kun uusi Metka järjestikin loppuvuodeksi hommalle stopin. Meikäläinen sen sijaan hoitelee kotiin vielä yhden isomman Kemera-kohteen tässä loppuvuoden aikana.

  Minkäs takia Tolopainen sitä eläkkeellä olevan tarvitsisi juosta? Tekee kaikessa rauhassa sen mikä hyvältä tuntuu, eli vähän päivässä, paljon viikossa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)