Keskustelut Metsänomistus Mhy-valtuustovaalit

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 35)
 • Mhy-valtuustovaalit

  Mhy-valtuustovaalien ehdokkaaksi ilmoittautumisaika päättyy 10.08.2012. Vieläkö moni metsää omistava palstalainen on Mhy:n jäsen ja lähteekö vaaleihin ehdokkaaksi vaikuttamaan murrosvaiheen kehitykseen yhdistyksien tulevaisuudesta.Itse aion pitkän harkinnan jälkeen viellä kerran lähteä,kun toistaiseksi olen metsänhoitomaksun maksanut.

 • A.Jalkanen

  Ehdokashakemus on jätetty. Mhy tulevaisuus on jännittävässä vaiheessa. Erityisen kiinnostavaa on tulevan toiminnan linjaus puukaupassa sekä suhde MTK:hon.

  jees h-valta

  Kovin hiljaista tuntuu olevan ehdokasinnokkuus ja täällä halu kommentoida vielä hiljaisempaa.

  MetsäKortesalmi

  Kolmet MHY-vaalit olen käynyt ja siinä tuli se palsta kolutuksi. MHY:stä eronneena olen vaalikelvoton, joten asiaa ei tarvitse edes harkita. Ero oli itselleni suunnaton helpotus.

  Puun takaa

  Mhy:n hallituksen jäseneksi voidaan kutsua ulkopuolinenkin. Käyt Joukamo kuitenkin kuntavaaliehdokkaaksi, vai kuinka?

  Puun takaa

  Tulevat muutokset metsänhoitoyhdistyksissä ovat haasteellisia, mutta samalla mielenkiintoisia. Kasvot varmasti vaihtuvat aika lailla, mutta se ei välttämättä ole huono asia. Kuntapuolella on huomattavasti ankeampaa, sillä Suomesta tullaan teurastamaan 200-300 kuntaa.

  MetsäKortesalmi

  Minun luonteellani on vaikeata olla sellaisessa mukana, mihin ei usko. Kuntavaaleihin mukaan minut inspiroi muun muassa tälläkin palstalla tuhkatiheään aikaisemmin vieraillut 8 äänen toitottaja. Kirjaudu hyvä mies palstalle, jotta paikallis-kepu voi vaalien jälkeen kyyditä oikean miehen Siperiaan!

  Anton Chigurh

  kortesalmi uskoo sokeasti lumikkohypoteesiin. Siihen uskova uskoo mihin vaan.

  jees h-valta

  Kyllä taitaa myös mhy jäädä niin valtuusto kuin jäsenyyspuolestakin. En sitten tiedä mihin ”hypoteesiin” tässä pitäisi uskoa mutta tarpeettomaan (itselleni) en ainakaan.
  Saa sopimuskumppani hoidella rajoitetusti ja loput itse.

  Peräkylän Tarzan

  Mihin kaupunkiin Kuusamo liitetään uudessa kuntajaossa?

  MetsäKortesalmi

  Kuusamoa, Taivalkoskea ja Posiota yritetään pakkonaittaa yhteen, mutta vaikealta vaikuttaa, koska kepulaiset eivät tule toimeen edes keskenänsä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 35)