Keskustelut Metsänhoito Missäs joukkis

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16)
 • Missäs joukkis

  tässähän alkaa jo huolestumaan kun rakas ystävämme joukkis on hävinnyt kuin pieru saharaan.
  Ettei taas ole joutunut pilkan ja ivan kohteeksi ja siitä niin masentunut että on menettänyt elämän halunsa ja vajonnut synkkyyteen.

 • Puun takaa

  Metsälehti on tehnyt hänelle selväksi, että tämä keskustelupalsta ei ole käytettävissä perussuomalaisten kunnallisvaalikampanjassa. Myös oma puoluetoimisto on kertonut hänelle tämän saman asian.

  jees h-valta

  Persullahan on oma keskustelufoorumi josta saatatte kaipaamannekin löytää.

  Aukusti

  Joukamolla on arvatenkin kiireistä aikaa näin kesän kynnyksellä. Mukava olisi tietää mitä hänelle kuuluu?

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Näkyy ottavan vahvasti kantaa suurpetoja vastaan viimeisessä ”perussuomalainen”-lehden verkkoversiossa.

  jees h-valta

  Eli oiskohan ”tiedot” loikkauksesta aika vahvasti liioiteltuja?

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Suurpetovihaaja ja puuntuottaja eivät sovi saman nahkan sisälle.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Hevosmiesten tt:n uutisiin pitää suhtautua varauksella. 😀

  jees h-valta

  Luin itsekkin tuon Joukamon kirjoitelman. Eipä tuo porotalouden suosiminen nyt niin pitkän päälle ehkä aivan luontoystävällisintä politiikkaa ole mutta paikallisena ilmiönä kuitenkin ymmärrän koska leivästähän (tai lihasta) siinä vain on kyse.
  Mutta jotain muita painotuksia työllistämään niillekkin kulmille pitäisi alkaa haeskella. Vaikka kaivos-metsätalous-matkailu- jne ympärille. Porotaloushan on siitä käsittämätön ilmiö että siinä saa karjansa ruokkia toisten mailla.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Joukamo on virkeä ja aikaansaava toimen mies. Ei ole ehtinyt osallistua juttupuolelle. On tuolla myynti/ilmoitusosiossa Joukamon tekstiä, että hengissä on.

  MetsäKortesalmi MetsäKortesalmi

  Täällä sitä taas vaikutetaan – laatalla. YIT:n kohteella. ”Palstauudistus” on hyydyttänyt, mutta asiasisältö on silti kohdaltani entisensä.

  ”Pahat kielet” Kuusamossa ovat todenneet, että Joukamo pitää äänestää eduskuntaan, kun ei siitä muuten eroon pääse. Sitä samaa ajatustapaa voi noudattaa jo kuntavaaleissa. Vaalitaisteluni aloituksesta on myös kannettu huolta, mutta se asia hoituu parhaiten olemalla poissa kotoa! Itse vaaleissa voin puolestani perussuomalaisten kanssa vain voittaa: läpimeno olisi poliittinen voitto – rannallejäänti taloudellinen!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16)