Etusivu Keskustelut Harrastukset Miten rentoutuu metsäväki?

Tämä aihe sisältää 34 vastausta, 18 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi MIISU4F 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)
 • Miten rentoutuu metsäväki?

  Viikko taas takana. Lauantai ja sauna-ilta. Miten rentoutuu metsäväki?  Jos on promilleja, niin paljonko ja mistä juomista?

 • kuusessa ollaan

  Mahdollisuuksien mukaan lauantaisauna metsäpirtin pihasaunassa, sen yhteydessä mukavan kevyt saunaolut ja kiuasmakkarat…siihen unta päälle sopivan vilpoisessa hirsipirtissä, jo vain on rento olo seuraavana aamuna.

  Jätkä

  Metsäväkeä en oikein enää ole. Tänään hieman pienkoneen huoltoa, akku oli vaihtokunnossa. Lapsenlapsi on saamassa mopokortin ja skootterin käyttöönotto ja huolto jäi muorin ja vaarin tehtäväksi. Huomenna taas pikkuisen jatketaan, kyllä sillä koeajoa on jo tehty. Saunassa on käyty ja saunajuomana tee. Alkoholi jäi pois, kun sain diagnoosin syövästä.

  Kun linkosin monta vuotta noin kymmenen kilometrin tietä, voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että olen aina ajokunnossa.

  Tässä nyt on evästä Jeessille alkaa rustaamaan nälvimis / vittuilukommentteja, mutta jos hän niiden avulla tuntee olevansa puoli metriä pidempi ja keskimääräistä huomattavasti fiksumpi puotipuksu.

  jees h-valta

  Jos ensin aloittajan aiheesta senverran että nyt tosiaan vähän myöhässä sauna lämpiää ja koneella tässä kerkisi käymään sitä odotellessa. Se miksi meni myöhiksi on klapitouhuissa päivän viihtyminen hienossa ilmassa. Olutpullokin pöydällä on ja yritetään tuhota tämä ennen saunaa ja seuraava jälkeen. Juon vain perinteisiä pullo-oluita vaikka niitä vähemmän enää kaupoista löytyykin. Ja Jätkälle voin kertoa aivan vilpittömästi etten varmasti kenenkään sairauksilla ala elvistelemään. Senverran sentään fiksuutta puotipuksustakin löytyy. Paljon muuhunkin. Olen muutenkin ollut aistivinani ettei tätä hervotonta sanailua aivan tosissaan ole tainnut kumpikaan tehdä. Mutta molemmat taitaa osata viihdyttää itseään juuri näin.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Voisko jätkä ja jees vaihtaa sähköpostiosoitteita esim. Metsälehden kautta.

  Sitten tuo nälvintä sujuis suoraan mukavammin ja olis meille muillekkin mukavampi.

  terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  Ja en malta nyt olla mainitsematta että syöpä on kyllä hiukan liiankin tuttu meidän suvun ikävä vieras. Isä kuoli juuri seitsemänkymmentä täytettyään sairastettuaan erittäin pitkään syöpää. Sitten meni vanhin veli kuusvitosena ja sama syöpä. Sitten meni vanhin sisko, syöpään, muutaman vuoden kerkesi eläkkeellä olemaan, eli suht nuorena. Seuraavaksi erittäin paljon kuntoillut ja itseään suorastaan säntillisesti hoitanut, mm.suunnistuksen jonkun senioriluokan suomen mestari, nuorempi sisko, syöpään. Että on tuttua.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  No kun kerran kysyit: katsoin tenavan kanssa Top Gear ohjelmaa, jossa koeajajat romuttivat pari Peugeotia.

  Visakallo Visakallo

  Heh! Onneksi eivät sentään Mazdoja hajottaneet!

  Kaljasta en ole oikein koskaan perustanut, mutta jäähileinen, aito ja alkuperäinen Hartwallin Lonkero on niin hyvää ja raekasta!

  Kohta alkaakin suosikkisarjani ”Vera Stanhope tutkii”!

  suorittava porras suorittava porras

  Rentoutumisesta en mene takuuseen ,mutta  5 litraa ahvenia pilkillä + siivous ja lätkämatsi live-esityksenä perään . Alkoholi ei kuulu kuvioihin . Rantasauna lämpiää huomenna , kun parempi puolisko palaa töistä . Saunomme usieta kertoja viikossa tilanteen mukaan .

  Jätkä

  Korpituvan Taneli: ”-
  <div class=”comment__text”>

  Voisko jätkä ja jees vaihtaa sähköpostiosoitteita esim. Metsälehden kautta.

  Sitten tuo nälvintä sujuis suoraan mukavammin ja olis meille muillekkin mukavampi.

  terveisin: Korpituvan Taneli”

  Onko piposi kutistunut, vai sädekehäkö puristaa?

  </div>

  Rane2

  Täältä puoltoääni Tanelille.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 34)