Keskustelut Luonto Miten Suomen viralliset edustajat valitaan Glasgow:n ilmastokokoukseen?

 • Tämä aihe sisältää 46 vastausta, 17 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten AvatarRane toimesta.
Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)
 • Miten Suomen viralliset edustajat valitaan Glasgow:n ilmastokokoukseen?

  Miten Suomen kokousedustajien valinta tapahtuu? Milllä tavalla metsätalous on edustettuna? Onko palstalaisissa kokoukseen menijöitä? Suomella näyttää olevan aika paljon kovemmat ilmastotavoitteet kuin kokouksen isäntämaalla:

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007892026.html

 • Puuki

  Saattaa niistä ilmastokokouksista parhaassa tapauksessa olla jotain hyötyäkin.  Päättävät ehkä että ei lennetä ensi kerralla kokoustamaan niin suurella porukalla jolloin päästöt vähenee.  Tod. näkösempää on kuitenkin että päättävät (jos syntyy jonkinlainen kompromissi) esim. Suomen metsien olevan niin hyvä ilmastopolitiikan tekoväline, että sosialisoidaan ja suojellaan ne koko maapallon keuhkoiksi .  Kokonaan suojellut metsät kun lisää hiilensidontaa jonkin aikaa, niin se riittää perusteluksi.  Myöhempi kehitys sitten johtaisi päinvastaisen lopputulokseen vaan silloin niistä osallistujista suuri osa on jo muissa hommissa ja kannukset hankittu kovana luontoneuvottelijana.

  Visakallo Visakallo

  Yksi ainoa EM jalkapallo-ottelu aiheutti Glasgow:ssa tuhat uutta koronatapausta. Katsotaan nyt, mikä on tilanne marraskuussa, kun kymmenientuhansien ilmastokokousedustajien ympäri maailman pitäisi tulla pidemmäksi aikaa samaan kaupunkiin.

  Visakallo Visakallo
  Visakallo Visakallo

  Miten käy marraskuun ilmastokokouksen:

  HS: Britaniassa koronan ilmaantuvuus on lähtenyt jälleen kasvamaan 10. elokuuta lähtien. Esimerkiksi Skotlannissa päivittäisten tartunnat ovat kasvaneen ennätystasolle. Siellä harkitaan jälleen rajoitusten palauttamista.

  jees h-valta

  Niin että se siitä rokotteiden autuaaksitekevästä vaikutuksesta josta taannoin täällä jotkut hyvinkin hurjana jaksoivat laulaa. Kiina on ainut järkimaa kansalaisineen. Siellä rajoituksia on ja niitä noudatetaan 100%:sti. Eikä kansa edes kummeksu.

  Rane

  ”Kiina on ainut järkimaa kansalaisineen.”

  No on.Kiina on siis rokottanut yli puolet 1,4 miljardista kansalaisestaan eli n.700 miljoonaa.Eli reilusti yli kaksinkertaisen määrän ihmisiä kuin on esim USA:n koko väkiluku.

Esillä 6 vastausta, 41 - 46 (kaikkiaan 46)