Keskustelut Metsänomistus Päiväraha metsäalan toimihenkilöillä

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Päiväraha metsäalan toimihenkilöillä

  Miten päiväraha määräytyy, saanko päivärahan jos olen käynyt päivän aikana maastossa, palannut toimistolle pikaisesti ja käynyt uudestaan maastossa niin että aikaa on kulunut yhteensä yli 6 tuntia?

  Vai pitääkö minun olla yli 6 tuntia jossakin muualla, ettei toimistolla saisi edes käydä?

  Minusta hieman häilyviä nämä ehdot näissä asioissa.

  t. Aloitteleva metsämies

 • Gla Gla

  ylös

  vihreen koneen kuski

  Tietääkseni työmatkan pitää kestää yhtäjaksoisesti yli 10 tuntia,jotta saa päivärahaa. Puolipäivärahaankin vaaditaan yhjaksoista suoritusta,konttorilla norkoilu ei kelpaa. Työnantaja sen maksaa ja tulkitsee ehdot ja viimekädessä tietty verottaja. Verottajan kanssa kannattaa liikkua ”harmaalla” vyöhykkeellä. Kysy vaikka metallialan reissumiehiltä, 20-30000 mätkyt voi maksaa kahdessa erässä,odotamme suoritustanne kuun loppuun mennessä.T:VERO.fi

  Käenpiika Käenpiika

  En tiedä onko TES:ssä tarkemmin määritelty, mutta omalla työpaikallani asia on käsitelty niin, että matka ei katkea, jos käyt toimistolla hakemassa seuraavan kohteen kartan tai työvälineitä. Olisiko aikaraja 15-30 minuuttia? Kuitenkin käytännössä pikainen toimistovisiitti ei katkaise päivärahan saantia.

  Suosittelen kuitenkin kysymään tätä ylemmiltä tahoilta firmassa, ettei tule myöhemmin epäselvyyksiä.

  Ja asiahan on korjattu sillä, että otat aamulla jo kaiken tarvittavan mukaan…

  ChesterC

  Aamulla toimistolle, aamukahvit ja maastoon about 30-50km päähän, siellä tunti hommia ja takas toimistolle uudet kartat ja kaffet, lähtö uudelle kohteelle about samoille seuduille. Siinä mukavasti aika kuluu ja autossa on kiva kuunnella radio rockia ja päivärahat päälle.

Esillä 4 vastausta, 1 - 4 (kaikkiaan 4)