Keskustelut Tekniikka Polttomoottorikäyttöinen oksasilppuri

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 14 total)
 • abietis

  Eihän nuita ole enää myynnissä.
  Kiinalaista laatuahan se on.
  Kokemusta ei ole.
  Varauksella.
  Takuu?
  Onko varaosia muitakin kuin moottori?

  Estepeli jos vaan toimii, videossa ainakin oksaa sisään ja silppua tulee ulos.

  n-merkki

  Vuoden takuu näyttää olevan.
  Loppu tällä hetkellä mutta huhtikuussa saavat lisää.
  Tuossa on aisa mukana jotta saa mönkijällä vedettyä.

  Ammatti Raivooja

  Mitä meinasit hakettaa? Iso kone niin haketettavaa on ilmeisesti ihan runsaasti. Sellasta n. Satasen oksasilppuria oon käyttäny ja ihan yllätyin miten hyvin pihapuiden oksat menee siitä läpi.

  Korpituvan Taneli

  Minkälaiseen käyttöön tuo tulee? Tuon hinnalla jo hakettaa, hyvän tovin ja vähän toistakin tovia, traktorihakkurillakin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  n-merkki

  Ensiharvennus tehty – 32 ha , ajattelin aloittaa siivoamisen mökin ympäriltä , useampi vuosi varattuna oksien haketukseen jos silloinkaan :-)))

  hiliman

  Anna oksien lahota rauhassa, siten säästyy rahat ja aika, eikä tarvii tapella kiina krääsän kanssa. Lähimmät oksat vaikka juhannuskokkoon.

  reservuaari-indeksi

  Kyllä minäkin vielä miettisin, vaikken ko. laitetta tunnekaan. Jo siivoamisen kannalta ajattelee tuon hintaista vehettä ja bensakustanuksia vielä kai jonkin verran päälle. Vähemmälläkin voisi päästä.

  Painoa 180 kg. Vaikka siinä renkaat näytti olevan niin ei tuota ilman ärräpäitä normimetsäpohjalla kovin kauas vetele. Pitäsi siis oksat kannella enempi koneen luo kuin konetta viedä oksien luo. Saattaa samalla vaivalla polttaa tai muuten pieniä pahimmat rytöt varvikon sekaan ja loput luonnon hoidettavaksi. Se maisemahaitan ajan lyhyys voi yllättää myönteisesti.

  Mutta mikäs siinä jos koneista tykkää ja intoa raahailuihin on. Ei sitä toisten hararstuksia tuomitakaan voi.

  Polle-Olle

  Haketta tulee julmetusti, mihin aiot käyttää – vaiko myyntiin? Myyntitavaran tekoon tuo taitaa olla liian pieni laite. Pihapiirin tuntuman hakkuualueen siivoilin polttamalla, ja tosiaan luontokin alkoi auttaa parissa vuodessa. Pensaiden ja muiden istutusten juurelle tarvittavan hakkeen olen tehnyt ihan säkökäyttöisellä Viking silppurilla. Tekee siistiä tavaraa ja n. 40 mm vahva, tuore puu menee vielä läpi. Vikingilläkin taitaa olla myös polttomoottorilaite. Viking on Stihlin sisarmerkki, lieneekö saksalainen.

  n-merkki

  Mönkijällä ajattelin haketinta vedellä oksakasojen luo, eihän semmoista käsipelillä jaksa raahata metsässä.
  Hakkeen ajattelin jättää metsään lannoittamaan. Tiedä sitten kuinka ison alueen jaksaa hakettaa, siitä mökin ympäriltä aloittelen, saatta hyvinkin olla että kayempana ehtii oksat jo maatua ;-)))

  Pähkäilijä

  tarviaako tehdä noin hienoa tavaraa maisemointia varten? Itse ostin pikkusen palahakkurin, tosin traktorpyöriteisen ja sillä saa sen kokosta nappulaa mikä kuivui suursäkissä ja palaa kattilassakin.

  isommassa palasssa vähemmä leikkauksia, noita on polttomoottorikäyttäisenäkin mutta hintaa en ole kyselly.

  EDIT

  polttomoottorikäyttöisistä muutama video valmistajan sivuilla

  http://rebak.manifo.com/filmy-pokazowe

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 14 total)