Keskustelut Tekniikka porttien tekniikaa

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 25)
 • porttien tekniikaa

  Merkitty: 

  Miten on.Kun metsäportin lukitukseen ns.vuokraaja esittää sähköistä kulkua kännyk koodilla ja portti avautuu sinne annettujen numeroiden mukaan.Sekä automaatio avaus valvontakameralla.sinne koottujen rekisterinumeroiden perusteella.Helpottaa tietysti vuokraajan toimintoa mutta hankaloittaa tieosakkaiden kulkua ja metsän käyttöä.Metsäkoneen ja muuta metsänhoitoon kuuluvien ei pelkästään osakkaille annettuja ”kulkulupia”Onko rengistä tullutkin isäntä.”

 • A.Jalkanen

  Miksi vuokraaja haluaa sulkea tien portilla? Onko portin takana mökkejä tai vakinaista asutusta? Pelastuslaitoksenkin voisi olla tarpeen päästä, vaikka sammuttamaan metsäpaloa.

  Pavekka

  Portit ei pelastuslaitosta pysäytä. Olkaa rouvat huoletta niiltä osin.

  Tolopainen

  Portteja ja valvontaa täytyy lisätä joka paikassa. Valvontakameroista näkee että yöaikaan on kaikenlaista hiipparia, jotka koko ajan tutkivat mahdollisia kohteita. Älkää nukkuko Ruususen unta.

  Rukopiikki

  Syvä vallihauta ja sen taakse vähintää 3,5 m korkea sähköaita ja natolankaa päälle. Aidan sisälle vahtikoiria. Ja kunnon hälytysjärjestelmät. Itselle kannattaa kaiken varalta tehdä turvahuone/bunkkeri syvälle talon alle vähintään kuukauden piiritystä ja ydinsotaa ajatellen.

  Visakallo

  Sähköiset puomit hankaloittavat myös tienhoitoa, kun lumenauraajan, lanaajan, tienlaitojen niittäjän, murskeentuojan pitäisi myös päästä sujuvasti työmaalle ja vielä sieltä poiskin. Näillä urakoitsijoilla voi olla useampia aliurakoitsijoita, traktoreita, kuorma-autoja, ja kaikissa vielä eri kuskit. Onhan näitä sähköpuomeja aina jonnekin asennettu, mutta on myös vähin äänin poistettukin, kun on huomattu kaikki nämä arkipäivän ongelmat.

  Pavekka

  Niin. Vaatii jatkuvaa valvontaa ja huolenpitoa. Kaikki maksaa mutta kuka maksaa?

  Tolopainen

  Kaikki kuvataan, jotka tulevat pimputtelemaan meidän ovikelloa olipa yö tai päivä, valvonta ei nuku. Lisäksi pihalla valvontakamera.

  Nostokoukku

  Kaikki maksaa mutta kuka maksaa…

  Eiköhän tähänkin ongelmaan pitäisi kehittää jonkinlainen tukijärjestelmä.

  arto

  Vaatii kaikilta osakkailta suostumuksen. Aikoinaan oli meilläkin portti villitys. Lukot täyttyi lyijyllä toiset teki hakkuita talvella aura traktori puski portit ojaan. Nykyisin ei nää niitä enää. Riista kamerat valvoo.

  Rane

  <p>Yhden Ranen tilan taakse,tilan läpi kulkevalle tielle oli joku laittanut puomin.Ei siis Ranea haitannut.Ei pitänyt sitä lukossa mutta semmoinen tappi piti vetää ulos jotta sai nostettua puomin ylös.Muutama vuosi sitten ilmeisesti joku puuautokuski ei ollut vaivautunut tutkimaan rakennetta vaan oli nostanut kuormaimella puomin pystyasentoon ilman tapin irrotusta.</p><p>Toisella tiellä olevaan puomiin oli sitten mopopoika ajanut täysillä ja kuollut.Nyt puomissa on varoitusmerkki ja heijastimet.</p>

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 25)