Keskustelut Metsänhoito Probaganda

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)
 • Probaganda

  Merkitty: 

  Onkohan kukaan tutkinut, Maaseudun Tulevaisuus, Metsälehti, Tapion julkaisut jne, ovatko nämä julkaisut probagandistisia, pyrkivätkö vaikuttamaan probagandan keinoin ihmisten arkeen?

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Miten määrittelet propagandan? Siitä olisi hyvä lähteä liikkeelle. Propaganda on tiedonvälitystä jonka tekijällä on jokin poliittinen agenda. Mainitsemasi viestimet kertovat asioista joista niiden lukijat ovat kiinnostuneita. Tämä ei kai vielä tee niistä propagandistisia.

  Tomperi

  Wikipedia määrittelee hyvin selkeästi mitä on propaganda.

   

   

  mehtäukko

  Tutkipa Tomperi puoluepolitiikan sekoittaman Kojamon propagandat ja korruptiot. Kannattaa aloittaa helpoimnasta nakista.

  rööri roope

  Pravda kirjoitti uutisen Jyväskylän ajoista.Kehui että lada oli luokassaan  toinen ja ford toiseksi viimeine.Sitä eivät maininneet että luokkaan osallistui ford ja lada.

  arto arto

  Kyllä kaikki luontoliiton metsästys aiheet ovat Ropakantaa. Kehä3 sisältä tehtaillaan valheita maaseudusta.  Samaan väärään tiedon levittämiseen menee vihreä puolue. Sähköautoilu miten voi toimia jos sähkö ei riitä normielämiseen.

  Visakallo Visakallo

  Luonnonsuojelusta on tullut monille nykyajan uskonto. Kumpaakin yhdistää pelolla hallitseminen ja löysä suhtautuminen faktoihin. Muilla elämänalueilla vastaavaa ei voida käytännössä juurikaan sallia.

  rööri roope

  Arto talven latvalintumetsästäjä onne olet oikeassa.Sehän vähentyneet kannat metsalinnuissa lisääntyy kun metsästäjä käyttää liikkuumisern m-kelkkaa ja tappamiseen kiikarikivääriä.Se on laaki ja vainaa.

  Voi ne tietämättömät piiperöt olla joskus oikeassa.

   

  Reima Muristo

  Mt-lehden tyyli on maalata piru seinälle ja ylistää omaa autuasta näkemystä, käärmeöljy kaupustelua.

  Visakallo Visakallo

  Mitä tietokanavaa Reima suosittelee seurattavaksi?

  arto arto

  Juu Tänään loppu meillä havulintu metsästys vähäksi aikaa. Piti viimeisenä päivänä käydä salolla. 3  teeritokkaa näkyi 1 uros ja 2 naarasta otin reppuun. Lintuja oli kaikkiaan jotain yli 100 kpl. Ei ne loppunut jalkapelillä olin. Tammikuussa sitten uroksia jahtaamaan.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 14)