Keskustelut Puukauppa Pystykaupalla polttopuuta

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15)
 • Pystykaupalla polttopuuta

  Kertokaahan vinkkejä kun muutin Lohjalle ja nyt tarttis alkaa taloon kehittää polttopuuta itse tekemällä. Keneltä kannattaisi kysellä/ostaa pystykaupalla esim. rankaa tms? Itsellä ei siis ole metsää ja Mhy:kin taitaa välittää vain isompia kauppoja.

 • Pähkäilijä

  Ilmoitus paikallislehteen?

  EDIT

  tai kiertele metsiä ja kun löytyy sopiva kohde etsi maanomistaja sille ja tee tarjous.

  Rane

  Yhdistyksiltä voi kysellä latvojen keruuta harvennuksilta.Toki suoraankin voi kysyä jolloin välikäsi jää pois.Ranenkin metsistä muutama omakotiasuja hankkii näin polttopuunsa.

  jees h-valta

  Uskon ettei ole helppoa enää tuolla tavalla tänä päivänä taloa polttopuissa pitää. Olisi ehkä oman palstan oston aika tai ostaa valmiimpana tavarana. (hake,klapit) Nyt kun kaikki puu on kauppatavaraa ainakin tienposkeen saatuna on helpompi myydä isommille organisaatioille kun kuunnella hinnasta vaikerrusta yksityiseltä.
  Pystyyn rankametsään tuskin enää helposti pääsee. Ei ainakaan täälläpäin. Jäljenhän näkee vasta kun on liian myöhäistä. Mitenkään ketään henk.koht. morkkaamati.

  Iron Man

  Jesse puhuu asiaa viisainta on hankkia oma puuha palsta.

  vänkäri

  Tutut ovat ostelleet metsänomistajilta koivukuitukasoja kuitupuun hinnalla. Lehti-ilmoituksella näitä voisi löytyä. Tietysti jos lähiseuduilla on ”virman mehtiä” kannattaa niistäkin kysellä hakkuutähteitä, näillä main niitä on saanut kerätä ilmaiseksi. Puuhapalsta noilla korkeuksilla voi olla vähän kalliinlainen, eikä tolkuttomista matkoista ole oikein harinetta rankoja vedättää.

  Korpituvan Taneli

  Jos sinulla on kokemusta metsänhoidosta, saat kyllä lehti-ilmoitukseesi vastauksia, kunhan kauppaat työtäsi siinä etusijalla. Palkka sitten polttopuuna.

  Tuon takia ei kyllä kannata omaa palstaa hankkia, jos se ei ole muita syistä mielessä ollut.
  UUdellakin paikkakunnalla pystyy ajan kanssa luomaan suhteita, kunhan sitten tekee kunnon jälkeä. Ongelmasi on parin kolmen vuoden kuluttua se että tarjokkaita puun myyjiä on liiankin kanssa.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  jees h-valta

  Ajastaan ohi olevaa optimismia Tanelilla.

  6 m3

  Kallista polttopuuta tulee tarkoitusta varten ostetulta ”puuhapalstalta” Silloin kannatta jo seurata paikallisen LVI- myyjän neuvoa: ”Tee puut haloiksi, myy ne ja osta niillä rahoilla pellettiä.”

  Täällä päin jotkut halkokauppiaat on myyneet tuoretta tavaraa hieman halvemmalla kuin ”ylivuoteista”, kuivattua.
  Ja sitä polttopuuranka ”tienvarsi” kauppaakin näytään käyvän lehti-ilmoitusten perusteella.

  Noin täällä, miten lie muualla?

  Leevi Sytky

  Rahalla saa puuta, pystyjäkin.

  vänkäri

  Lisätään kun unohtui, seurakuntien ja kuntienkin metsistä on saanut toisinaan ottaa alle kuitupuukokoista. Pystystä tai hakkuun jälkeen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15)