Keskustelut Tekniikka stihll raivurit

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 42 total)
 • stihll raivurit

  Onko jo käyttökokemuksia 490 tai 560 malleista.

 • tamperelainen

  Onkohan näitä isompia uutuusraivureita vielä paljon myyty?Antaa nyt ensin hoitua lastentaudit pois.Itsellä Stihl 480.Pari päivää sitten pakoputki irtosi yllättäen,kesällä oli viimeksi irti puhdistuksen yhteydessä.Kylmänä saa kyllä nykiä 5-10 kertaa käyntiin,lämpimänä lähtee hyvin.480:ssä tulpanhatun kiinnitiity sytysjohtoon lapsellisen heppoinen,toivottavasi uusissa malleissa asiaan paneuduttu.Kiihtyvyys ei ole Huskien luokkaa.Tuossa edellä vähän puutteista,toisaalta saha on kestänyt kovaakin ulvotusta hyvin,työtapani kiireessä sellainen hakkaava,kulmavaihde ja kytkin kovilla

  huski

  Itsellä ollut urakointikäytössä 490 tämän kevään(85h) – toiminut hienosti ei tarvitse säätää,vääntö hyvä ja ehkä hieman huonompi kiihtyvyys kuin mun vanhassa huskissa(355).Yksi murhe on tullut – kardaanin katkeaminen- takuu nyt miettii mikäsiinä on- toivottavasti tää vika ei jää kesälle mukaan.Ja pieni tunne on siitä että kulutus nousee kun sahaa viileässä sateessa.

  jakke

  Jos vertaa 355:een ,niin mitä sanoisit leikkuutehosta,kiihtyvyydestä ja polttoaineenkulutuksesta.

  huski

  Ennakkoraivuuta ei ole vielä ollut jossa se selviäisi tuota vääntö on sama kun vanhassa huskissani.Sthilin takuu on alkanut mietityttään kun on aikaa mennyt että saataisiin kardaani kuntoon se toimii jotenkin väärte päi toi stillin takuu!

  huski

  Vääntö 490 ihan hyvä ,käyntivarmuus ja käyntiinlähtö tosi käyttäjä ystävällinen kun ei tartte nykiä turhaan.Polttoaineen kulutuksesta – 4 tankkia (1l tankki) olen sahannut 7,5-8 tuntiin ja se mitä on ainetta palanut – niin tullut työjäljen määrä riittää mulle .

  Rivinelonen

  Onko sellaista ilmennyt että 490 peräti joskus sammuu jos kaasun laittaa nopeasti pohjaan joutokäynniltä?

  metsuriyrittäjä

  Parisataaa tuntia sahattu 490 akseli poikki ( putkea ). Bensankulutus suurempi kuin 480:llä, muuten toimiva peli

  huski

  490:stä jo toinen karrdaani poikki tänä kesänä – taitaa entisestä huskin miehestä tulla taas huskin mies!!??

  huski

  Toinen kardaani korjattiin nopeasti saman päivän aikanna ja päivitys osaa on tulossa jos tauti ei parane.Mun toivomus olisi paksumpi runko putki ns. tärinä vähenisi ja kevyt kardaaninikin voisi kestää paremmin? Jotenkin suutinkoneiden ominaisuuksia voisi olla hyvä saada näihin sähkö ojattuihinkin sahoihin esim. kiihtyvyys ja reipas maksimi kierrosten käyttö.

  huski

  Eli osta 560 .Onko jollain kokemusta kappeesta?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 42 total)