Keskustelut Metsänhoito Susi jo syntyessään, eli tuotteet joita ei olisi pitänyt ostaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 41)
 • Susi jo syntyessään, eli tuotteet joita ei olisi pitänyt ostaa.

  Vois aloittaa ketjun jossa voi kertoa metsä-alan tuotteista , jotka ovat huonoja tavalla tai toisella.

  Itse aloitan tämän Peltorin radiokypärällä, jotka ei kestä kuin reilun vuoden.

 • japine

  Halpahallin pöllisakset.

  raivaussahaaja

  Jonseredin mustapunainen metsurintakki. Ostin joskus aikoinaan Agrimarketista ja on kyllä jäänyt pysyvästi kaappiin, koska ei hengitä sitten yhtään!

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Parikappaletta vesureita,liian kovia,ei pysy terävänä,toinen olli kyllä kiinalainen ,toinen kotimainen.Hyvä vesuri katkaisee sipaisten,huonolle tarttee puuta kaareen painaa.

  AnLa

  K-raudan prof talvihanskat. Saman näköiset kuin tegeran hanskat, mutta prof hanskoista lähtee pinta irti.

  Metsuri motokuski

  Ehdottomasti Peltorin kuulokkeet. Joka kesä uudet vaikka kuinka kuivatetaan päivän päätteksi.

  reservuaari-indeksi

  Tiedoksenne, että niitä radiokuulosuojaimia saa halpakaupasta kympillä. Taisi olla Claes Ohlsson. Hyvin toimii, jo kolmatta vuotta. Joskin käytössä ehkä 5 viikkoa vuodessa. Mutta kysymys kuulunee, että jos Peltorit maksaa 70, niin kestääkö seitsemät halpikset pidempään kuin ne yhdet merkkiPeltorit.

  Metsuri motokuski

  No ei varmaan kestä kun radio-osat ovat varmaan samaa kiinalaista laatua. Olisin ostanut viime kesänä jo muun merkkiset (zeltterit) mutta ei ollut kaupassa muita kuin noita pelttoreita. Täytyy varmaan jo nyt netistä tilata kun ensi kesänä ne leviää kuitenkin.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Mites niiden halppis kuulokkeiden kuulosuojain ominaisuudet? Eikö se kuitenkin ole se tärkein asia, raivaus- ja moottorisahan kanssa?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Kerran kokeilin halpakaupan kypäräkuulosuojain yhdistelmää ja heti alko korvat soimaan. Minusta ei kannata työkseen käyttää sähkötrimmeria meluisampien laitteiden kanssa.

  hiliman

  Vanhat Peltorit oli ihan hyviä, vaan noissa uudemmissa laatu luokatonta. Kokemukset tosin ihan normaaleista kypärättömistä malleista. Ei kyllä voi Silentaakaan kehua, vaikka hintaa parisataa niin piti takuun jälkeen maksaa ite korjaus. (olivat saaneet kosteutta murtuneesta johdosta)

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 41)