Keskustelut Metsänomistus Tagi-pilvi

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 18)
 • Tagi-pilvi

  Onkos tuokin vähän pielessä: tagi ”muokkaamaton” on suureksi paisunut 6:lla katselukerralla, ja ”keskustelut” on pienellä 26:lla katselukerralla.
  Taikka pitäisikö tuo tulla aloitusviestien (tuolla tagilla) määrästä?
  Joka tapauksessa ei logiikkaa. Lehden pitäisi palkata kait joku nörtti töihin!

 • paskolammi paskolammi

  No niin. NOUSIHAN SE SIELTÄ;)

  paskolammi paskolammi

  Johan alkoi ”keskustelut” paisumaan.
  Ei tarvittu edes avuksi ”viagraa”.

  tamperelainen tamperelainen

  Tagien käytöstä pitäisi antaa jotain ohjeistusta,niitä ei juurikaan käytetä.Tagi=keskustelun sisältöä kuvaava avainsana.Nörtillä olis muutenkin tilausta.Rekisteröityjen olisi syytä nopeasti aktivoitua keskusteluissa,saataisiin palstalle lisää”virtaa”

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Suurimmalla osalla entisistä vierailijoista on pientä alkukangistelua, kun pitäisi joku hahmo ottaa, eikä voi enää olla kuin kameleontti.
  Mutta kyllä se siitä lähtee. Pientä kutitteluahan se kyllä vaatii.

  kisi

  Millä periaatteella tuo ’tagi-juttu’ oikein pelaa? Siis sehän on suora linkki kyseiseen keskusteluun, mutta miten sen taginsa saa sinne listaan näkymään!?

  paskolammi paskolammi

  Tagin saa kaiketi vain uuden viestiketjun luoja, aloittaja.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Tagi on ketjun avauksessa asetettava avainsana, joka kuvaa keskustelua. Esim. Istutusta käsittelevässä ketjussa tälläisiä voisivat olla esim: Istutus, Taimi, Pottiputki ja Taimivakka.
  Asetettu tagi tulee sitten näkyviin tuohon oikealla olevaan luotteloon. Kun juku sitten napauttaa jotain tagia, tulevat ne viestiketjut esille, joissa on asetettu tuo tagi.

  Tagin tai tagit asettaa ketjun avaaja. Kirjoituslaatikon alapuolella on yhden rivin kenttä, johon tagit voi kirjoittaa. Ne kirjoitetaan pilkulla erottaen, ei siis välilyöntejä ollenkaan. Tagissa voi olla myös kaksi sanaa esim: Maan muokkaus. Pitkiä tageja on kuitenkin syytä välttää.
  Lyhyitä tageja voi olla useitakin. Kentässä on merkkimäärärajoitus, joten pitkiä tageja mahtuu vain pari.

  Taitavasti asetetut tagit helpottavat asiaperusteista viestiketjujen hakua, erityisesti sitten kun ketjuja on jo paljon.

  Tageja voi ketjun aloittaja muokata, lisätä ja poistaa tarvittaessa.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  kisi

  Olisi kuitenkin järkevää, jos tagi kuvaisi jollain lailla ketjun aihetta. Jos kirjoitan tateista, pistän tagiksi tatin enkä Low Vib -tekniikkaa.

  Aukusti

  Muuten olen sitä mieltä, että Vuotos (Kemihaarra) ja Kollaja on rakennettava!

  Aukusti

  Vihreät Vuotoksen vastustajat ovat ostelleet pieniä (neliöstä aariin) maa-aloja allasalueelta yksityisiltä allasta vastustavilta maanomistajilta. Tällä tavalla vastustavien maanomistajien nimiä on satu listoille runsaasti.

  Pari-kolme vuotta siten lehdissä kirjoiteltiin asiasta ja kerrottiin, ettei niitä maapalasia ole lainhuudatettu. Miksei viranomaiset valvo?

  Allasalueella olisi ensitöiksi paljon raivaustöitä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 18)