Keskustelut Metsänomistus Talousasiantuntijoiden hätä

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15)
 • Talousasiantuntijoiden hätä

  Merkitty: 

  Savon Sanomissa joukko talousasiantuntijoita,etunenässä palkansaajien ja rakennusliiton ennustepäälliköt,todistavat ettei nykyhallitus voi eikä saa ottaa kunniaa talouden kääntymisestä nousuun.Heidän mukaansa edellisten hyvien hallitusten päätökset ovat pääsyy nykyisiin valoisampiin näkymiin.

  No,ottamatta kantaa siihen kelle kunnia kuuluu niin tämä käänne taloudessa on tapahtunut juuri niin kuin Sipilä sanoi sen tapahtuvan kun hallituksen toimet alkavat tehota.Sen sijaan nämä ennustelaitokset eivät jostain syystä nähneet tätä käännettä.

  Väärin sammutettu,sanoi se entinen palopäällikkökin.

 • harrastelija

  Tästä näkyy olevan yleisillä foorumeilla valtava haloo! Jos alkaa mennä vähänkään parempaan suuntaan, niin kyllä silloin tekijöitä löytyy. Kieltämättä lyhyellä tähtäimellä tekee kipeää, mutta laivan kääntäminen on ollut tulevaisuuden kannalta välttämätön.

  Jätkä

  Nykyhallituksen, kuten parin – kolmen tätä edeltäneiden  hallituksien toimenpiteistä huolimatta on pieniä merkkejä talouden nytkähtämisestä oikeaan suuntaan.

  Tästä huolimatta Pisilän ei kannattaisi läpsytellä hinskeleitään, vaikka kuntavaalit lähestyvätkin.

  Laiva on kääntymässä – ehkä. mutta ei siitä voi nykyhallitustakaan syyttää.

  Aimo Jortikka

  Varmaan se on sitten Trumpin ansiota. Ainakin pörssikurssit on noussut Trumpin valinnan jälkeen mukavasti ja kun eurokin  heikkenee niin mikäs sen parempaa metsäteollisuudelle. Taitaa kaikki myllyt pyöriä punaisena.

  harrastelija

  Trumphan on käynyt jo Suomessa katsastamassa risteilyalusta. Silloinen opas oli ihmetellyt Trumpin naisseuralaisen vessatarvetta. Trumpin mielestä siinä oli ulkonäkö ratkaissut seuralaisen valinnassa.

  Kolmas valtiomahti vedättää, koska aina löytyy ihmisiä, joiden mielestä oman talouden hoitaminen on pahasta. Täytyy kyllä ihmetellä joidenkin poliitikkojen suosiota? Kunnallispoliitoissa varsinkin on paljon sellaisia, joiden oma talous on kuralla!

  Kuinka tällaiset valitaan hoitamaan yhteiskunnan asioita?

  Puuki

  Menikö se niin että edellisen hallituksen tekemät leikkaukset on nykyisen talouskasvun alun ansiota ja nykyisen hallituksen leikkaukset on nykyisen hallituksen syytä ja vaikuttavat ehkä vasta seuraavan hallituksen aikaan ?

  Edellinen hallitus oli ainakin niin eripurainen, että suurimmaksi ansioksi tais jäädä yhden hyvän viran hommaaminen.

  hemputtaja

  Tierä tuota, jne. Olisko sattunut päättäjille vahinko ja tehneet jonkun ”virhepäätöksen”. Seurauksena tavikset saivat mahdollisuuden pistää asioitaan kuntoon, josta taas seuraa yleisen tilanteen kohentuminen.

  Näinhän se yleensä menee. Kun kansalaisilla on keinot saada hommansa luistamaan, menee kansakunnalla hyvin. Päättäjien sivistyneen ekonomisesta päättämisestä – siinä leikissä – on usein enämpi vahinkoa.

  Voisivat päättäjät vihdoinkin ryhtyä purkamaan noita älyttömiä virkavaltaisuuksia, minkä ovat luvanneet tehdä.

   

  r.ritva

  Veronkorotuksia tiedossa.Myöneisten asioiden esilletuominen merkkaa aina sitä.Huomio kiinittyy tuohon ja hyväksytään helpommin korotukset.Seuraavaa tulee.että nyt on mistä jakaa.

  hemputtaja

   

  Lainaus: r.ritva:

  Veronkorotuksia tiedossa.Myöneisten asioiden esilletuominen merkkaa aina sitä.Huomio kiinittyy tuohon ja hyväksytään helpommin korotukset.Seuraavaa tulee.että nyt on mistä jakaa”.

  Juu’uh. Vaikuttaa varsin luotettavalta ennusteelta. Heti kun rahaa on näköpiirissä, alkaa hirmuinen sulle mulle meininki.

  Voi uusia hienostuneita verolajejakin ilmestyä. Kävin just ulkona ja aurinko paistoi vasten kalpeaa naamaa. Siis ilmaista D -vitamiinia pärstän täydeltä. Loistava verotuskohde. Paistepäivistä erityisesti talvella ja syksyllä kohtuullinen nautintavero.

   

  Puuki

  Ei kannata ehkä ehdotella. Amerikoissakin joissain osavaltioissa pitää maksaa, jos kerää sadevettä astioihinsa , kun jokin yhtiö on ostanut oikeudet alueen vesiin.

  rööri roope

  Toissapäivänä tuli terroristijärjestö riinpiisiltä kerjuu sähköposti että tarviivat rahaa toimintansa tukemiseen.En tiedä tekiskö rikosilmoituksen vai mitenhän suhtautuis siihen.

   

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 15)