Keskustelut Metsänomistus Vaivaako palstaa kevätväsymys?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)
 • Vaivaako palstaa kevätväsymys?

  Palsta on ollut viime viikkoina oudon hiljainen. Missä ovat Iron Man, Anton, ym. kaunokielet? Onko kevätväsymys iskenyt? Kohta saadaan taas koivunmahlaa ja elämä hymyilee!

 • Metsäkupsa

  Saman olen huomannut,vain Harjavallan mies kantaväestä vauhdissa.Loppukuusta tulee kuluneeksi vuosi palstauudistuksesta,näkyy kahdentuhannen kirjautuneen rajakin olla käsillä.Ei tullut kerihankia,mutta kevät lumet sulattaa jolloin hoitotyöt kutsuu.

  Metsäkupsa

  Saman olen merkille laittanut,Harjavallan Jesse kylläkin vauhdissa,mutta muut kantapalstalaiset hiukan huilailevat.Vuosi palstauudistuksesta tulee täyteen loppukuusta,kahdentuhannen kirjautuneen rajapyykki rikkoutunee sitä ennen.(nyt1996 kpl).

  Aktiivisia taitaa olla palstalla 1% verran,mutta ainakin kasvuvaraa reservissä lukujen valossa.Kevät odotellen ja toivotellen Metsäkupsa.

  Anton Chigurh

  Muista ei ole tietoa, mutta minua ei vaivaa kevät- eikä muukaanväsymys.

  Täällä ei saa keskustelua aikaiseksi. Piskit räkyttävät puun takaa (muutama yrittää roikkua jopa lahkeessakin) ja palstapoliisit ilmoittavat ”asiaton viesti” vaivautumatta tai kykenemättä edes ottamaan selvää käsittelynalaisesta aiheesta.

  Ei innosta kirjoittamaan.

  Der Steppenwolf

  Aukusti

  Hankikantoa tässä odotellaan. Lunta on vielä hyvin runsaasti täällä pohjoisen metsissä. Vain rinteissä ja jokitörmissä, mihin aurinko pääsee paistamaan on pälviä muuttolinnuille, joita odotellaan saapuvaksi.Joskus näihin aikoihin on kevät ollut täälläkin tähän aikaan pidemmällä.

  Saapa nähdä millaiset tulvat tulevat kun lumien sulaminen viivästyy. Jos satelee vielä runsaasti vettä niin silloin olisi tulvavesille tarvetta esim Vuotoksen eli Kemihaaran altaasta, ettei Kittilä ja Rovaniemi ”huku”.Jos Kemi- ja Ounasjoki tulvivat yhtäaikaa, niin silloin vettä riittää.

  Nekin vedet pysäytettynä tulva-altaisiin, voitaisiin juoksuttaa voimalaitosten kautta ja käyttää hyödyksi.

  Kai ne vihreät, Ville Niinistön joukot sitten maksavat kymmenien miljoonien vahingot kun valtio ei niitä enää tulevaisuudessa korvaa.

  vänkäri

  Kevätväsymys vaivaa pahan kerran ainakin allekirjoittanutta. Taitaa olla helmikuulla tehty viimeksi normaali työkierto, sen jälkeen on saanut puskettaa menemään 1-3 ylimääräistä yövuoroa kierrossaan. Noh, kyllä tämä tästä taas lähtee kun vähän potkii.

  Peräkylän Tarzan

  Antonin virran hiipumisen jotenkin ymmärtää, mutta Iron Manin hiljentymistä ei ollenkaan. Mihin on kadonnut kaikki se nuoren miehen uho innostus? Onko hän mahdollisesti vaihtanut nimimerkkiä? Sehän ei olisi ensimmäinen kerta.

  Petri

  Itse pääasiassa seurailen näitä keskusteluita. Olen vielä niin oppipojan asemassa, että yritän oppia vanhojen gurujen kokemuksista. Luulen, että meitä suht´hiljaisia on täällä aika monikin. Oppimassa ollaan ja viihtymässä.

  Tämä on muuten sikäli kummallinen keskustelufoorumi, että tänne ei voi liittää keskustelun joukkoon kuvia. Onhan tuolla erikseen kuvapuoli, mutta se ei ole sama asia. Foorumisofta on laadultaan heikko, mutta näköjään tällä nyt sitten mennään eteenpäin. Toivotaan, että Metsäkustannus kiinnittää tähän asiaan huomiota.

  Ja kun ilmat vain paranoo, niin kyllä ihmiset on enempi taas ulkona. Silloin monitorin ääressä vietetty aika supistuu aika tavalla. Kohta itsekin kaupunkilaisäijänä pääsen maaseudun rauhaan vähän puuhailemaan. Se on nannaa se!

  Santtu

  Nuo sanat rööri roopella tulee syvämmestä. Toivotaan parasta.

  Ei oikein haluaisi provosoidakaan provosoinnin takia. Kyllä täällä on paljo porukkaa, mikä kokee palstan tärkeäksi kanavaksi tuoda asioita jopa jotain kautta suurelle yleisölle.

  Jotenkin kaipaan niitä aikoja, kun Pöllö antoi tulla asiaa oikeasti ja perustellusti. Pöllö osasi myös sopivani provosoinnin, ilmeisesti luontaisena lahjakkuutena.

  Missähän Pöllö on ja mitä tekee 🙂

  Paltauudistuksen syyt on mulle jäänyt epäselväksi. Tulikohan paine Metsälehdelle aivan muualta. Kun nyt katsoo, miten paljon on toimimattomuutta ohjelmassa ja muutenkin palstan ulkoasu ja sisältö ei ruoki niin hyviä keskusteluja kuin silloin vanhaan hyvään aikaan 🙂

  Ilmeisesti nyt on mennyt muutama päivä pikkunotkahduksessa, mutta yksi uusi kirjoittaja tai vanha saattaa porukan päästää irti hetkellisestä väsymyksestä, ehkä jo tänä iltana.

  Toivon palstalle pitkää ikää, ainut mielipide palsta, jota ei politikot suoranaisesti sensuroi omaksi edukseen.

  Ihan varmasti palsta tuo Metsälehdelle lukijoita ja ajatuksia juttuihin sekä uskallusta kirjoittaa aroistakin metsäalan asioista asioiden oikeilla nimillä.

  jees h-valta

  Ja Harjavallan mieskin kirjoittelee suurinpiirtein 50% säästöteholla parhaisiin aikoihin nähden. Ja senkin olen yrittänyt jostain keksiä kun täällä hautuumaan hiljaisuudessa ei enää joka päivä liikahda lehtikään.

  e-h

  Eilen palsta väsähti ja maanantaina uutta kehiin,paranemista toivotaan Rööri Roopelle,

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)