Keskustelut Metsänomistus Villi Pohjola TV1:llä

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 32)
 • Villi Pohjola TV1:llä

  Luonto-ohjelmasarja pohjoisesta Euroopasta. Sarjan aloittaa Suomi, tänään klo 18.45.

  Kannattaa katsoa. Kohta maamme ainutlaatuinen luonto vesistöineen on mennyttä. Monikansalliset kaivosyhtiöt ovat aloittaneet tuhotyönsä pohjoisessa Suomessa.
  Salametsästäjäluuserit huseeraavat lähes koko maamme alueella. Heitä peesaava piskilauma on hysteerisenä nostamassa näitä roistoja sankareiksi. Että tällaista menoa, ei voi kuin ihmetellä pieni immeinen…

 • Rane

  Älä nyt Leevi jauha paskaa.Talvivaara ja salametsästäjät on sen verran pieniä tekijöitä ettei niiden toimilla saa maailmanloppua aikaiseksi.Paikallista epämukavuutta kyllä.

  6 m3

  Leevi tykkaa provoilla. Astu alas saapasnahkatornistasi ja katsele ymparillesi. Onko tama kaikki tuon paskan jauhamisen arvoista?Etko todella nae ymparillasi muuta kuin kaaoksen?

  Puun takaa

  Rauhoitu Leevi ja ajattele! Mietipä joskus ihan järjen kanssa, kuinka paljon meillä täällä Suomessa riittää luontoa verrattuna asukasmääräämme, joka sekin asuu suurimmaksi osaksi eteläisimmässä Suomessa. Keski-Euroopassa asuu 20-kertainen määrä ihmisiä samalla pinta-alalla ja siellä on enemmän kaivoksiakin kuin meillä, ja vielä riittää luontoa vaikka muille jakaa. Menetät vain tuolla vouhottamisella uskottavuutesi, ja järkeviäkin juttujasi ei enää noteerata. Haluatko oikeasti samaan sarjaan kuin esim. Anton?

  6 m3

  Minne on havinnyt se letkea Leevi, joka kehitteli ”munien tasalta perkausta kevytsahalla”, korjasi metsurinmittaa ja julisti ilosanomaa kaikelle kansalle onnistuessaan. Se Leevi joka iloitteli Metsurille morsian ketjussa. Mista tuo synkka maailmanlopunennustaja on tullut? Onko tuo alik. Lehdon synkka puoli vienyt voiton, vai onko se iloittelu havinnyt ”vitostielle”? Mika mattaa?

  Leevi Sytky

  Talvivaaran kaivos on pilannut vesistöjä kalastuskelvottomiksi.
  Entä tulevaisuus? Miten käy Oulangan ja Kitkan?

  Puun takaa

  Suomessa ei ole yksikään vesistö pilaantunut pysyvästi, eikä edes pidemmäksi aikaa kalastuskelvottomaksi.
  Tilapäisiä ongelmia on joskus ollut, mutta keskimäärin 700 mm vuotuinen sademäärä pitää huolen siitä, että jokainen vesistö puhdistuu nopeasti ja varmasti.

  Leevi Sytky

  Leevi on edellenkin letkeä, mutta sanon suoraan mitä mieltä olen asioista.

  Puun takaa

  Kannattaa Leevi ajatella mitä sanoo, ettei sano mitä ajattelee!

  e-h

  Pitäskö jättee aivot narikkaan,no ei sentään,varmaan mielenkiintoinen tapahtuma on kesäkuun alussa Raatalammilla,

  Anton Chigurh

  Onhan sinne muutama ihan järkijätkä tulossa. Ja rouva. Ehkä neitikin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 32)