Keskustelut Metsänomistus Vuoden Puupää

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 65)
 • Vuoden Puupää

  Aikaisemmin olemme valinneet vuoden palstalaisia ja vuoden turhakkeita. Valittaisiinko nyt vuoden Puupää. Metsälehden palstalla kun ollaan, eikö sen voisi tulkita arvonimeksi positiivisessa mielessä?
  Pieni perustelu myös!

 • Iron Man Iron Man

  Meittin mielestä vuoden puupää on ystäväni kuusmottinen,äijältä tulee välistä niin hervottoman hauskaa tekstiä.
  LIsäksi on mieltynyt meittin tavoin kovaan fyysiseen työhön.

  Puun takaa

  Kaikkein johdonmukaisin puupää koko porukasta on ollut Iron Man.

  – Viimeinen sammuttaa moottorisahan!

  – Saha tanassa motoja vastaan!

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Vuoden puupää positiivisessa mielessä?
  Ensimmäisenä tulee mieleen ”suorittava porsas”. Hän on kovasti puhunut nuorten metsien/taimikoiden hoidosta ja sen oikeasta ajoittamisesta. Onhan selvää, että oikein ajoitetut taimikoitten perkaukset ja ennakkoraivaukset ovat ne tärkeimmät toimenpiteet metsissä.
  ”Kirvestä” käyttämällä niin energia-, kuin ainespuukin saavuttaa järeyden, josta hyötyvät kaikki osapuolet puun myyjästä koneyrittäjään.

  jees h-valta

  Onhan suorittava tosiaan ansiokkaasti asiaa tuonut julki omalla mielipiteellään. Valitettavasti se ei aivan joka kohdin vastaa arkielämän realiteetteja. Olen nyt hiukan aloitellut leimikon kauppailua energiakohteesta ja kiinnostus on aina jokaiselle soittamalleni virinnyt heti. En siitä nyt mitään laajaa kierrosta kuitenkaan aio pyörittää mutta jälleen heti vuodenvaihteen jälkeen mennään käymään palstalla ja jo puhelimessa hinta peittosi edellisen tarjoaman. Ja se toinen ääripää hinnassa alkaa olla jo mielenkiintoinen. Ja pystykaupasta tässäkin kyse.
  Suorittavan kalusto on ehkä kuitenkin eniten vääränlaista joten käsitän senpuoleen ajatuksen kulkua kyllä.
  Leevin kannoilla ja ehdottomasti hyvää tarkoittaen myös.

  Rane

  Positiivisessa mielessä puupää-nimitys kuuluu Ranenkin mielestä Suorittavalle portaalle.Realistinen ja käytännöllinen näkökulma keskusteluun.
  Toinen ääripää on tämä Anton joka näyttää vain toistelevan omia tyhjänpäiväisiä fraasejaan.Rane lukisi mielellään nimimerkiltä muutaman kirjoituksen jossa olisi edes hiukan jälkiä siitä ylivertaisesta älykkyydestä.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Niin suorittava tuli ensin mieleen. ( Tulin Mieleen, heh heh.) Kuitenkin tänne tulee niin paljon asiantuntevia kommentteja, että tosi Puupään valinta on vaikea.
  On meitä ”luupäitäkin” ja tosi luupään valinta on yhtä vaikeaa. Omasta mielestäni Jesse on tässä kilpailussa vahvoilla, vai mitä?

  6 m3 6 m3

  Ja hyvänä kakkosena Luupääksi tulee Leevi.
  Sitä se liika lipeäkalan syönti teettää, onneksi on jo kotimaasta pyydetty vaihtoehto tarjolla. ;=)

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Kuusmottinen tarkoittanee kotimaisella lipeäkalalla Talvivaaran kaivoksen lähivesistöjen kalaa?
  Mutta valitaan se Puupää oikeesti. Pihkaniskan metsän kasvatusmetodeja seuraan suurella mielenkiinnolla ja olen varma että homma toimii Keski-Pohjanmaan olosuhteissa toivotulla tavalla.
  Peten kommentit osoittavat monipuolista tietoa ja kokemusta määrätietoisesta metsän kasvatuksesta.
  Onhan näitä raskaan sarjan osaajia toki muitakin…

  Metsuri motokuski

  Täältäkin äänet suorittavalle portaalle. Tuonut ansiokkaasti esille metsien kasvatukseen liittyvät ongelmat nykyisillä korjuukalustoilla ja on tiedottanut niistä asiallisesti metsänkasvattajia. Tavoitteena nopea ja kannattava puunkorjuu sekä laadukas metsänkasvatus ja maksimoida siten mahdollismman hyvät kantorahatulot metsänomistajille. Välttämättä ei halvinta metsänkasvatus keinoa käyttäen mutta lopputuloksena kuitenkin laadukas ja tuottoisin kasvatusmetsä.

  Täältä äänen saa vuoden ”luupää” ilman muuta AC.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Positiivinen puupää oli palstalla hetken viivähtänyt nimimerkki risukkojenraivaaja. Oli löytänyt punaisenlanganpään ja oli jo lähellä tajuta kupletin juonen.

  Der Steppenwolf

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 65)