Keskustelut Metsänomistus Yhteiskustasopimuksen merkitys mo:lle?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)
  • Yhteiskustasopimuksen merkitys mo:lle?

    Nyt kun tuota ”vatulointia” yhteiskuntasopimuksen suhteen on tullut seurattua, niin ei malta olla kirjoittamatta.
    Mitä mahdollinen sopimus toisi tullessaan metsänomistajille?

    Nyt on muistettava, että mo:jia on monta sataa tuhatta, mutta metsällä toimeen tulevia on vain pieni osa.

    Noita neuvotteluita seuratessa tulee skitsofreeninen olotila.
    Miten voi oikeasti neuvotella, jos osalla neuvottelijoista ei ole mandaattia!?

  • Metsäkupsa Metsäkupsa

    Yhteiskuntasopimus nähdäkseni toisi metsänomistajille,kuten muillekin vakautta.Ilman sopimusta ja mahdollisten ”pakkolaki” sopeuttamisen voimaantulolla alkaa lakot ym. epävakaus,jolloin köyhtyminen ja velkaantuminen jatkuu kiihtyvällä vauhdilla.

    Metsänomistajien osalta seuraavat eduskuntavaalit tuovat todennäköisesti tummia pilviä päälemme.Kiinteistövero ja tiukkeneva luonnonsuojelu ym.vihervasemmiston ajama linjaus voimistuu ,rahatkin taivaan tuuleen helposti hassatuksi tulee.Toivottavasti sopimus syntyy,vaikka vesitetty,pakolla ei kyllä tuloksia tule, kuin pohjan kautta.Ongelma on saavutetut edut,joihin ei enään ole varaa.

    pikkutukki

    Kyllä usein palkanmaksajat ovat ahneita , mutta ahneita ovat liitotkin jäsenineen . Usein menestyjät halutaan kampittaaa ja toivotaan valtiosta pelastajaa , vaikka kukkarossa on vain velkaa . Kuulostaa melkein kommunistimeiningiltä , millään ei ole mitään väliä , jätetään lapsille velkaa !

    metsänvartija

    Seuraavat vaalit tuo mm. kiinteistöveron metsään.

    Poliitikot ja liikemiehet optimoi tulonsa.

    Rane

    Ammattiyhdistysliike teki jälleen saman kuin 90-luvun alussa.Nyt mennään pohjan kautta koko kansakunta.

    jees h-valta

    Väistämättä jännitteinen ja huonosti toimiva ilmasto kun porvarit hallituksessa ja vasemmisto päässyt jo hyvään nousuun porvarien selvän hölmöilyn tuloksena. On aika luonnollista ettei yhteistä näkemystä enää helposti synny. Opposition unelma-aikaa tämän hallituksen lopputaival.

    Visakallo Visakallo

    Ammattiyhdistysliike tahtoo valitettavasti olla vahvempien puolella.
    Luokkaerot kasvavat entisestään ja todella köyhien perheiden määrä lisääntyy. Olen omin silmin nähnyt 50-60-lukujen vaihteen maaseudun todellisen köyhyyden. Nyt saman kurjuuden joutuu kohtaamaan uudelleen myös kaupungeissa.

    jees h-valta

    Mites puuntakunen Pamin vahvojen puoli näkyy mielestäsi?
    Eikö tuo ole juuri heikon ja pienipalkkaisen puolustusta parhaimmillaan?
    Sille ei vain mitään voi porvarikaan että ay-liike on edelleen vahva ja taas vain vahvistuu aivan hallituksen omien köpien loistavalla tuella.
    Kun aletaan pakolla uhitella ei päästä enää edes hyvällä tahdollakaan neuvottelutulokseen. Kunnia meni hallitukselta ja paska maine senkun kasvaa.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Kiinteistöverosta puhutaan täällä ikään kuin varmana. Ei ehkä kannattaisi: poliitikot alkavat pian ajatella, että sellaisen veron voisi laittaa entisten verojen jatkoksi.

    Korporatismi eli järjestövalta tekee kehittämisen Suomessa kovin kankeaksi. Paikallisen sopimisen eteneminen lisäisi joustavuutta ja dynaamisuutta talouteen. Samoin pienipalkkaisen työn ja tukien yhteensovittaminen niin, että kaikki työnteko olisi kannattavaa.

    pikkutukki

    Vahvimmat liitot saaneet jo niin hyvät palkat jäsenille , että jäsenet voisivat ihan hyvin olla vanhan ajan kokoomuslaisia , kun taas pienyrittäjillä on niin tiukkaa , että siellä saattaisi vasuriaatekin kelvata . Tarkoitan tällä sanoa , että poliittisten liikkeiden perusta aikapaljon muuttunut ! Työntekijä ei välttämättä köyhä (usein on tiukkaa) , eikä yrittäjä automaattisesti rikas (muutama on).

    jees h-valta

    Ay-liikkeen tehtävä on myös valvoa tasa-arvoisen työmarkkinaratkaisun syntyä. Mitä tasa-arvoa tuo että julkinen puoli leikkaa lomarahoistaan ja yksityinen ei. Siksi ihmettelen JHL:ää mitä siellä oikein ajateltiin!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 17)