Keskustelut Metsänomistus Yli puolet kansanedustajista haluaa vähentää petoja!!!!!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)
 • Yli puolet kansanedustajista haluaa vähentää petoja!!!!!

  tutkimuksen mukaan yli puolet kansanedustajista haluaa vähentää petojen, erityisesti susien määrää!

  Mistä asia sitten vielä kiikastaa????

  Vai onko tutkimukseen helppo ruksia oma oikea kanta, kun tutkimustuloksista eivät henkilökohtaiset kannat näy. Sitten onkin asian suoraan julkisesti sanominen vaikeampaa, ettei vain leimaudu ””luonnonsuojelun”” vastustajaksi.

  Kun kerran eduskunnan mielipideilmasto on tällainen, pitää ruveta jotain jo tapahtumaankin. Voisi vaikka aloittaa Perhon miehiä koskevalla armahduslailla.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Puun takaa

  Perhon tapahtumat käynnistivät huomattavasti suuremman prosessin, mitä aluksi arvattiinkaan.
  Tutkinnan edetessä epäiltyjen joukko on supistunut puoleen, ja ministeriössä on käynissä petopolitiikan laajempi muutos.
  Asia etenee läpi oikeusasteiden, päätyen tarvittaessa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.
  Sitä ennen Tanelin mainitsema armahduskaan ei ole poissuljettu.

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Harvinaisen typerä aloituskommentti. Ja toinen säestää.
  Hohhoijaa, haukotus.

  Puun takaa

  Emme ole Tanelin kanssa ainoita.
  Leevi syyttää kyllä aika isoa osaa suomalaisia typeriksi.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Leevi Sytky:
  ”Harvinaisen typerä aloituskommentti. ”

  Kuule Leevi eikö aloitukseni juuri todista sen ettei, mainostamasi, Tanelin kova kallo, osoita mitään pehmenemisen merkkejä?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Taitaa olla pohjanmaalaisilla yhteinen piirre se, että kumarretaan ja palvotaan rikollisia. Pelkäättekö te niitä, kuten ”häjyjä”?
  Ottaako taneli lakin päästä kun liivijengikolonna ajaa ohi?

  Leevi Sytky Leevi Sytky

  Nyt täytyy lopettaa tämä keskustelu tähän. Niin syvä on halveksuntani näitä pohjanmaalaisia kohtaan. Ja viha.

  raivuri

  Eikö Leevin mielestä kerro mitään tämä tulos? Se kertoo siitä että valtakunnan vihreän siiven arvostus on alkanut laskea. Suomalaiset ovat palaamassa järkiinsä viherbuumin jäljiltä. Vihreiden toilailut ovat liikaa. Kaikki eivät vielä julkisesti uskalla kertoa mielipidettään, mutta sekin tapahtunee kuluvana vuonna.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  ”Tässä ei ole tarpeen esittää sen kummempia moralisointeja, mutta selvää on, että tulokaslajina ihminen on pahin kaikista. Tämä pätee niin esihistoriallisiin kuin nykyajankin kolonilisaatioihin. Erityisesti valtamerten saarilla, joiden pinta-ala on vähäinen, tuho on ollut niin täydellinen, että ihmisten oma yhteiskunta on täysin romahtanut, kun saaren eliölajisto ja ympäristö ovat tuhoutuneet.”

  Noin kirjoittaa biotieteiden niinsanottu nobelisti ilkka hanski, joka valitettavasti on niin raskaasti rajoittunut, että uskoo jopa lumikkohypoteesiin. Tuo sitaatti on kuitenkin tiukkaa asiaa.
  Jeppe kuitenkin jatkaa:
  ”Pedoilla puolestaan on usein ratkaiseva merkitys kasvinsyöjien kannanvaihtelussa, ja siten niillä on välillinen vaikutus itse elinympäristön rakenteeseen. Tästä on kysymys haavan, hirven ja suden kannanvaihtelussa meidän pohjoisissa metsissämme. Kun ihminen on ajanut suden sukupuuton partaalle, hirvikanta on kasvanut niin suureksi, että haavan uusiutuminen metsissä on lähes olematonta.”

  Ja seurauksena on kuusettaminen jopa kuusenjuurikääviköihin ja kuiville kuuselle soveltumattomilla kankaille, josta taas on alkanut luonnollinen kehitys kuusenkirjanpainaja- ynnämuine tuhoineen. Sitä saa mitä tilaa, turha ruikuttaa (kun kusee huosuihinsa pakkasella).

  Siinä perhon jupakassa on kysymys yksinomaan siitä, että sudet olivat syöneet hirvet muka liian vähiin.

  koskela

  ” ””Pedoilla puolestaan on usein ratkaiseva merkitys kasvinsyöjien kannanvaihtelussa, ja siten niillä on välillinen vaikutus itse elinympäristön rakenteeseen. Tästä on kysymys haavan, hirven ja suden kannanvaihtelussa meidän pohjoisissa metsissämme. Kun ihminen on ajanut suden sukupuuton partaalle, hirvikanta on kasvanut niin suureksi, että haavan uusiutuminen metsissä on lähes olematonta.” ”
  Hanskin metsä on lahoa suurta haapaa – ötököille. Voi että on harhautunutta luontoelämystä. Lahopuu-uskontoa.

  jees h-valta

  Uskontoja ja uskovia on täällä metsäpuolella monenlaisia. Jos joku on sitten lahopuu-uskova on se yhtä terve tapaus kuin lahopää-änkyräkin.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 21)