Käyttäjän Apli kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 902)
 • Apli

  Kun puhutaan että tutkijat sitä ja tutkijat tätä, todellisuus on silloin hyvin kaukana valitettavasti, esim VTT on organisaationa sellainen että suurelta osin sen tutkimuksilla voisi pyyhkiä serlalla ja me kaiken huipuksi verorahoilla rahoitetaan tämmöistä, luulisi rahoille olevan parempaakin käyttöä esim sorateiden kunnostaminen ja kunnon edes jonkinlainen ylläpitäminen..

  Apli

  Sen yli 40v mitä metsiä hoitanut niin yhtään lahon tai tautien lisäystä en ole saanut aikaan raivaamalla kaikkia puulajeja kaikkina aikoina, on reheviä ja vähemmän reheviä maita ja tavoite on yleensä aina rehevillä mailla sekametsä..

  Apli

  Eilen kävin taimikoita katsomassa, liikaa on lunta Jyväskylän korkeudella, pakkasöitä myös luvassa, pari kolme viikkoa saa vielä odottaa sitten raivuulle ja edelleen kaikkia puita kaadetaan samalla kun palstoille mennään..

  Apli

  Oletko Husse Metsäliiton omistaja jäsen? Jos et on kommettiasi on vaikea ymmärtää..

  Apli

  Metsätilojen hintojen nousu tuskin loppuu ihan heti, siitä pitää moni asia huolen, tosiaan ylimääräsitä rahaa on enemmän kuin koskaan, sellutehdas investoinnit, turpeen korvautuminen puulla, puu rakentamisen suosion kasvu, hiilinielut, rahastojen osuuksien kasvu kaupoissa yms yms..

  Apli

  Eikös Jesselle tämä olisi hyvä asia? Hän kun myy usein puuta.. Pienempiä varmaan katoaa ja isompia voi tulla lisääkin..

  Apli

  Kysyisin myös sahojen puunostajilta, esim Versowood ja katsoo netistä tiedot.. Tai Keitele.

  Apli

  Visalle, jos ikää on 20-35v hype osakkeisiin 80% loput osinko osakkeisiin, jos ikää on 35-50 50% hypeä loput osinko-osakkeet, jos ikää enemmän kaikki osinko-osakkeisiin niitä löytyy jokaisen maan pörsseistä..

  Apli

  Sama on tapahtunut Keski-Suomessa S ryhmän kohdalla.. Mutta pitää myös kehua Metsäliittoa, onhan se hienoa kun investoivat paljon Suomeen, enkä ole koskaan sulkenut heitä pois puukaupoista, kysyn kyllä tarjouksen ja aina myös olen saanut.. Myös tukin katkonnasta olin positiivisesti yllättynyt kun kävin naapurin hakkuuta katsomassa talvella, tarkkaan olivat tukin niin mänty kuin kuusi ottaneet..

  Apli

  Isäni oli todella pitkään Metsäliiton jäsen ja myi aina kaikki puunsa sinne ilman kilpailua, vähän sama asia kun kävi S ryhmän liikkeissä.. Itse kun siirryin metsien omistajaksi ja aloin kilpailuttamaan leimikoita oli järestään Metsäliiton tarjous huonoin tai toiseksi huonoin, enkä ole sinne enää myynyt ja sanoin jäsenyydet irti ja lunastin rahat pois.. Nykyään kyllä kysyn myös heiltä tarjouksen, heillä on erittäin mukava ostomies joka tekee tarjouksia myös ei jäsenten leimikoihin, myös korjuuketjut toimii hienosti..

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 902)