Käyttäjän Apli kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 639)
 • Apli

  Jos ostit esim Nordean osaketta 10v sitte  olet osingoilla maksanut osakkeet.. Aina pitää olla kasvua niin metsässä kuin muuallakin, siksi kannattaa sijoittaa kaikki ylimääräinen.

  Apli

  Täällä toisenlainen tilanne, perheessä ei kiinnostusta jotenka myyntiin menee, sinänsä harmillista.

  Apli

  Kun aloittaja kysyy onko liikaa tulevaisuuden odotusta, niin sellu on ainut joka pystyy varmasti jatkossa korvaamaan muovia, niin siltä kantilta ei ole, mutta kuka jaksaa odottaa ja kuinka kauan. Kun hyvä palsta menee myyntiin on ostajia jonoksi raha on halpaa niin hinnat nousee.. välillä se vaatii hyvää onnea että käy niin kun Jessen.

  Apli

  Omat metsät Keski Suomessa, vielä 15v sitten osallistuin aina parin kolmen palstan ostoon, joskus tarjous onnistui joskus ei aina Keski Suomessa. Lieneekö Äänekosken syytä tai ei mutta tällä alueella hinnat karannu käsistä. Nyt itsellä lähinnä myyntiaikeita. Olen joskus laskenut että 4% tuottoon pääsee kun itse tekee kaikki.

  Apli

  Olisko järkeä levittää ylimääräinen lanta metsään?

  Apli

  En usko että mitään on enää tehtävissä jotta voidaan pysäyttää tai hillitä ilmastonmuutosta, on ns paskat housussa. 1. ihmiset ei halua laskea elintasoaan, 2. maapallon väkiluku kasvaa, 3 muovin käyttöä ei saada kuriin, 3 lämpenemisen kiihtyminen olisi pitänyt pysäyttää jo 30v sitten, 4 esim Brasiliassa on sellainen valta että sademetsien hakkuut ok. 5 lihankulutus kasvaa kun elintaso nousee varsinkin Aasiassa. Nyt sitten odotetaan että mitä tapahtuu, ja tulee tapahtumaan….

  Apli

  Turpeenpolttoa ei tarvitse lopettaa, sitä kuluu joka tapauksessa jatkossa vähemmän koska talvet lämpenee, turpeen käyttö on kun itikan pissa Itämeressä jos ajatellaan ilmastoasioita.. Enemmin pitää löytää ratkaisu Helenin hiilen polttoon ja se ei ole ihan helppo juttu, pääkaupunkiseutu kasvaa kiivaasti, tosin kuin ne kaupungit joissa turvetta käytetään. Vantaalla ollaan rakentamassa lisää jätteenpolttoa se on hyvä asia.

  Apli

  Miksei ole kannatusta? Jos myyt esim ensiharvennusta ja sama hinta kuidulla ja energiapuulla niin ehdottomasti energiaksi, siihen kelpaa kaikki puut ja ottavat latvan 2cm saakka, kuiduilla 6-7cm, kaikki raha kelpaa..

  Apli

  Paras ilmastoteko on jättää lapset tekemättä, karu homma mutta näin se vain on… Toiseksi paras on hoitaa metsiä kunnolla, kolmas on vähentää lihan syöntiä.

  Apli

  Ajan nykyisin kaasuautolla ja olen kyllä erittäin tyytyväinen nykyiseen autoon, pikkusen oli alkuun ennakkoluuloja mutta ei enää.. Hybridi kävi ekas mielessä kun autoa vaihdoin mutta kaasu tuli sitten, E85 ei käynyt edes mielessä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 639)